AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #1 Skrevet 29. desember 2020 Ser at alle oppskriftene på Internett bruker seterrømme, men er det mulig å bruke lettrømme? Har et par beger stående som snart går ut på dato Anonymkode: 21624...975
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #3 Skrevet 29. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Nei. Anonymkode: 88ddb...78c Hva er grunnen til det? Anonymkode: 21624...975
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #4 Skrevet 29. desember 2020 Just now, AnonymBruker said: Hva er grunnen til det? Anonymkode: 21624...975 Tenk, gutten min. Tenk. Anonymkode: 88ddb...78c 1
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #5 Skrevet 29. desember 2020 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Ser at alle oppskriftene på Internett bruker seterrømme, men er det mulig å bruke lettrømme? Har et par beger stående som snart går ut på dato Anonymkode: 21624...975 Smør er fett, det er veldig lite fett i lettrømme 😂 Det er som å prøve og lage gull av gråstein. Håper du troller Anonymkode: 80801...321 1
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #6 Skrevet 29. desember 2020 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Tenk, gutten min. Tenk. Anonymkode: 88ddb...78c Mulig jeg er veldig dum. Men skjønner at det handler om fettprosent? Vil ikke lettrømme da bare produsere mindre smør? Anonymkode: 21624...975
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #7 Skrevet 29. desember 2020 Lag vafler av rømmen, eller tilsett de i risgrøt. Anonymkode: 34a4c...28f
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #8 Skrevet 29. desember 2020 Du får ikke noe særlig smør av èn boks lettrømme. Men prøv, er interessert i resultatet. Anonymkode: a1652...958
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #9 Skrevet 29. desember 2020 1 minutt siden, AnonymBruker said: Du får ikke noe særlig smør av èn boks lettrømme. Men prøv, er interessert i resultatet. Anonymkode: a1652...958 Det blir i alle fall mye fin myse til brødbaking. Anonymkode: 88ddb...78c
Perelandra Skrevet 29. desember 2020 #10 Skrevet 29. desember 2020 AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Har et par beger stående som snart går ut på dato Syrnede meieriprodukter som rømme kan holde seg langt over datostempelet, særlig hvis begeret er uåpnet. Hvis jeg var deg ville jeg ikke stresset med å få brukt rømmen før datoen går ut. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå