Yung Lean Skrevet 29. desember 2020 #1 Skrevet 29. desember 2020 Finner aldri noen nudler som faktisk ligner på de som de har på kinaresturanter osv. Pleier å kjøpe eggnudler, men er det en spesiell type eller et spesielt merke de bruker?
stan Skrevet 29. desember 2020 #2 Skrevet 29. desember 2020 Det finnes mange typer, sjekk ut en asiatisk butikk.
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #3 Skrevet 29. desember 2020 Jeg bruker eggnudler som brukes til lo mein, men om du ikke har en asiatisk butikk i nærheten så er vanlige eggnudler (ikke de krøllete) godt nok Anonymkode: 49343...55f
Morpheus Skrevet 29. desember 2020 #4 Skrevet 29. desember 2020 Prøv pasta som er flat. De kleber ikke slik nudl gjør under steking. Linguine, ikke tagiatelle (eller hva det heter)
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #5 Skrevet 29. desember 2020 Morpheus skrev (1 minutt siden): Prøv pasta som er flat. De kleber ikke slik nudl gjør under steking. Linguine, ikke tagiatelle (eller hva det heter) Nudlene skal jo klebre seg slik at sausen klebrer seg til nudlene. Eggesmaken går man også glipp av med vanlig tørrpasta Anonymkode: 49343...55f 2
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #6 Skrevet 29. desember 2020 Bruker hovedsaklig udon-nudler. De går til alt, også steking. Anonymkode: bf463...cc7
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #8 Skrevet 29. desember 2020 Ville sjekket innom en innvandrerbutikk. Anonymkode: 0004b...18c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå