AnonymBruker Skrevet 28. desember 2020 #1 Skrevet 28. desember 2020 Komplett umulig å beregne porsjoner nøyaktig og restene varer og varer og jeg blir drittlei. Hvor mange dager spiser dere rester? Legger dere ribbe på frysen og renser det for fett først? Kan man fryse risengrynsgrøt? Anonymkode: c7f7e...d64
Pringle Skrevet 28. desember 2020 #2 Skrevet 28. desember 2020 3 dager av ribba, siste resten spiste jeg i dag. (Jeg har svor og ribbefett igjen.) Jeg lager grøt bare til meg selv, ellers kjøper jeg Fjordland, så det blir ingen rester. Men jeg har hørt at riskrem er en populær dessert.
Zienna Skrevet 28. desember 2020 #3 Skrevet 28. desember 2020 Jeg la rester av ribba med fett i fryseren straks etter middagen. Det blir en middag til mannen og meg ut i januar Vet neimen ikke om risengrynsgrøt kan fryses. Jeg bruker å lage riskrem av restene som jeg serverer 1.juledag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå