Gå til innhold

Hvor lenge rester etter julemiddagen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Komplett umulig å beregne porsjoner nøyaktig og restene varer og varer og jeg blir drittlei. Hvor mange dager spiser dere rester? Legger dere ribbe på frysen og renser det for fett først? Kan man fryse risengrynsgrøt? 

Anonymkode: c7f7e...d64

Videoannonse
Annonse
Skrevet

3 dager av ribba, siste resten spiste jeg i dag. (Jeg har svor og ribbefett igjen.) 

Jeg lager grøt bare til meg selv, ellers kjøper jeg Fjordland, så det blir ingen rester. Men jeg har hørt at riskrem er en populær dessert.

Skrevet

Jeg la rester av ribba med fett i fryseren straks etter middagen.  Det blir en middag til mannen og meg ut i januar :)  

Vet neimen ikke om risengrynsgrøt kan fryses.  Jeg bruker å lage riskrem av restene som jeg serverer 1.juledag.  

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...