AnonymBruker Skrevet 28. desember 2020 #1 Skrevet 28. desember 2020 hva spiser dere, og hva slags tilbehør har dere til? begynner å bli litt lei ribbe og pinnekjøtt fordi man får det så mye i julen, hadde vært gøy å prøve noe nytt til neste år 🙂 Anonymkode: afcb6...fe2
Hunter7 Skrevet 28. desember 2020 #2 Skrevet 28. desember 2020 Lam (stek, lår, karre) Reinsdyrfilet And/Gås/Kalkun Kveite 3
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2020 #3 Skrevet 28. desember 2020 Kalkun med mandelpoteter og diverse grønnsaker og saus. Anonymkode: 07a3f...460 2
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2020 #4 Skrevet 28. desember 2020 Kalkun med mandelpoteter, rosenkål, waldorfsalat og saus. Torsk med mandelpoteter, glaserte gulrøtter og sandefjordsmør. Noen ganger grønn ertestuing. Anonymkode: c4a7e...1de 1
Illumi Skrevet 29. desember 2020 #5 Skrevet 29. desember 2020 Torsk med stekte mandelpoteter, aspargesbønner og kålrabistappe 🥰 2
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #6 Skrevet 29. desember 2020 Medaljong av reinsdyr med portvinssaus og rotfruktgrateng . Anonymkode: eb5dc...491
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #7 Skrevet 29. desember 2020 Julepølse, medisterkaker, poteter, og putter søtpotet, gresskar og gulrøtter i ovnen. Av og til også kalkun, reinsdyr ,svinestek, hjortestek, samme tilbehør. Mye å velge mellom! Anonymkode: 38bd7...167
elien Skrevet 29. desember 2020 #8 Skrevet 29. desember 2020 Ingen av ungene mine liker hverken pinnekjøtt eller ribbe. Jeg pleier å stke en røkt svinekam og porsjonere å tar ut etter behov til hen ene, hen andre spiser julepølser, sosisser og lignende. Å begge spiser tilbøret som vi har
Sugerøret Skrevet 29. desember 2020 #9 Skrevet 29. desember 2020 (endret) Svinesteik, surkål, grønsaker poteter. Samt hjemmelagede medisterkaker Endret 29. desember 2020 av Sugerøret
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #10 Skrevet 29. desember 2020 Kveite med mandelpotetpuré og smørsaus. Anonymkode: d438a...957 1
Gjest Linny111 Skrevet 29. desember 2020 #11 Skrevet 29. desember 2020 Bor i Storbritannia og typen er irsk, og jeg har heller aldri likt ribbe, så vi spiste kalkun, stuffing, pigs in blankets, rosenkål med bacon og kastanjer, ovnsbakte poteter og gulrøtter, tranebærsaus og brun saus over det hele. Vi spiste risengrynsgrøt til lunsj da
Yung Lean Skrevet 29. desember 2020 #13 Skrevet 29. desember 2020 I år hadde vi indrefilet av okse med hjemmelagde fløtegratinerte poteter, rødkål, blomkål og saus. Har aldri smakt ribbe eller pinnekjøtt engang jeg..
Honey Dew Skrevet 29. desember 2020 #16 Skrevet 29. desember 2020 Hjortestek med poteter, brokkoli, rosenkål, blomkål, gulrøtter og fløtesaus.
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #18 Skrevet 29. desember 2020 Jeffe skrev (Akkurat nå): Butter chicken Så morsomt at det er flere som spiser indisk på juleaften! Anonymkode: 7ca7c...62e
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #19 Skrevet 29. desember 2020 Nøttestek Anonymkode: f7fb3...db3
*Emma* Skrevet 29. desember 2020 #20 Skrevet 29. desember 2020 Vi bytter på litt, men spiser ofte kalkun. Serverer poteter, gulrøtter, erter, rosenkål, mais og surkål til + en skikkelig god og fet saus som gjør at ingen noengang har klaget over smakløs eller tørr fugl eller kjipe grønnsaker hos oss 😄 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå