AnonymBruker Skrevet 27. desember 2020 #1 Del Skrevet 27. desember 2020 Jeg åpnet en riskrem fra Kos på torsdag, altså julaften, den som gir 2-3 porsjoner. Det ble rester igjen som jeg satt i kjøleskapet med gladpack over. Pappen rundt der info står ble kastet og kan ikke finnes tilbake. Det jeg lurer på er hvor lenge er denne holdbar etter at den er åpnet? (oppbevart i kjøleskap). Hadde sikkert stått på pappen som er kastet. Anonymkode: 4efa6...fc6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2020 #2 Del Skrevet 27. desember 2020 Google it!😊 Anonymkode: acb84...1a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2020 #3 Del Skrevet 27. desember 2020 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Google it!😊 Anonymkode: acb84...1a0 Det har jeg gjort, men fant ikke noe 😟 Tenkte kanskje noen her inne visste eller har samme riskrem hjemme da med infopappen på og kan lese der. Anonymkode: 4efa6...fc6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Malika Skrevet 27. desember 2020 #4 Del Skrevet 27. desember 2020 Smak på den. Smaker den surt, kast. Smaker den greit, spis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 27. desember 2020 #5 Del Skrevet 27. desember 2020 Se, lukt, smak. Jeg ville ikke ha ventet til i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2020 #6 Del Skrevet 27. desember 2020 Malika skrev (Akkurat nå): Smak på den. Smaker den surt, kast. Smaker den greit, spis. Det er ris det er snakk om, da er ikke det lurt! Ts, i morgen går du innom en butikk og sjekker en lik pakke som du har! Anonymkode: acb84...1a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Malika Skrevet 27. desember 2020 #7 Del Skrevet 27. desember 2020 AnonymBruker skrev (26 minutter siden): Det er ris det er snakk om, da er ikke det lurt! Ts, i morgen går du innom en butikk og sjekker en lik pakke som du har! Anonymkode: acb84...1a0 Det er er ikke døden dette. Så smak. Og med de dato TS beskriver, så er nok denne spisbar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå