AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #1 Skrevet 26. desember 2020 Har laget karamellpudding i går. Hvor mange dager holder den seg i kjøleskapet? Anonymkode: e2995...b77
Gåsemor Skrevet 26. desember 2020 #2 Skrevet 26. desember 2020 2-3 dager, maks 4 dager ville jeg sagt. Altså maks mandag i mitt hodet. Dette er min mening og erfaring, ikke faglig råd. Det kommer ann på temperatur i kjøleskapet, og hvor fullt det er også. Så det beste er å se/lukte/smake på den.
Gjest Føsleguri Skrevet 26. desember 2020 #3 Skrevet 26. desember 2020 4 - 5 dager iflg denne oppskiften: https://matfrabunnenfb.blogg.no/1481448011_karamellpudding.html
Hunter7 Skrevet 26. desember 2020 #4 Skrevet 26. desember 2020 Det heter seg at holdbarheten er like lang som den minst holdbare ingrediensen. Nå er det jo forsåvidt mye sukker i en karamellpudding, og sukker hemmer muggvekst. Hvis puddingen i tillegg står kaldt og godt tildekket, så er den nok spiselig de neste dagene. Problemet er at man tar den ut av kjøleskapet og lar den stå i romtemperatur i noen timer. Det blir dermed et brudd i kjølekjeden, og dette forskynder forsuringsprosessen.
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #5 Skrevet 26. desember 2020 Vil si maks 4 dager Anonymkode: 421ce...245
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #6 Skrevet 26. desember 2020 Takk for svar alle👍 Anonymkode: e2995...b77
AnonymBruker Skrevet 16 timer siden #7 Skrevet 16 timer siden Dersom man lager karamellpudding til juledessert et par dager før jul, burde den oppbevares i formen eller tas ut og pakkes inn i plast eller noe? Anonymkode: 87190...c43
Kvist Skrevet 14 timer siden #8 Skrevet 14 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Dersom man lager karamellpudding til juledessert et par dager før jul, burde den oppbevares i formen eller tas ut og pakkes inn i plast eller noe? Anonymkode: 87190...c43 Oppbevares i formen, tett pakket inn eller med lokk om du har. Men MÅ du lage den så lenge før? Den er jo best om den er laget dagen før man skal spise. Ikke er det spesielt tidkrevende eller vanskelig å lage heller. Du kan evt lage karamellen, dvs det brunede sukkeret på forhånd. Rent sukker holder seg jo i evigheter, bare dekk til forma og hold den unna fuktighet så kan du gjøre den klar i dag om du vil.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå