AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #1 Skrevet 26. desember 2020 Noen som har tips til en vegetarisk «spekeskinke»? Salt, god konsistens.. Anonymkode: 297d3...39e
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #2 Skrevet 26. desember 2020 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Noen som har tips til en vegetarisk «spekeskinke»? Salt, god konsistens.. Anonymkode: 297d3...39e https://www.veganlife.no/categories/torrmat/sort-by/1/?page=2 Anonymkode: b5543...74f 2
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #3 Skrevet 26. desember 2020 Gulrøtter! Anonymkode: 341c9...64a 2
Brunhilde Skrevet 27. desember 2020 #4 Skrevet 27. desember 2020 (endret) Jeg har ikke det, men jeg bruker ofte stekt sjampinjong som "kjøtterstatning", steker til soppen er godt brunet, det smaker ikke spekeskinke, men det smaker godt. Endret 27. desember 2020 av Brunhilde Feilstaving
Taluno Skrevet 27. desember 2020 #5 Skrevet 27. desember 2020 Hva som passer som erstatning for spekeskinke vil variere etter hvilken type rett man skal ha det til. I pasta og omeletter vil sopp kunne være godt alternativ, men om det skal være kalde tapasruller, så ville jeg vurdert soltørket tomat for eksempel. 2
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2020 #6 Skrevet 27. desember 2020 Oliven? Anonymkode: c2770...8c2 1
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2020 #7 Skrevet 27. desember 2020 Jeg kom forresten på noe som er kjempegodt og en god erstatter! http://thatvegandude.com/recipes/salt-cured-beet/ Anonymkode: de896...852 5
little fairy Skrevet 28. desember 2020 #8 Skrevet 28. desember 2020 Spiser du ikke kjøtt finnes det ingen erstatter for spekeskinke. Du kan finne andre matsorter som er salt. Blir som facon, er jo ikke bacon akkurat. Savner man smaken får man heller spise kjøtt, evt fra produsenter som er opptatt av dyrevelferd. 4
Elaine Marley Skrevet 28. desember 2020 #9 Skrevet 28. desember 2020 Tråden er ryddet for avsporinger. Elaine Marley, mod.
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2020 #11 Skrevet 28. desember 2020 On 12/26/2020 at 5:17 PM, AnonymBruker said: Noen som har tips til en vegetarisk «spekeskinke»? Salt, god konsistens.. Anonymkode: 297d3...39e I hvilken sammenheng? Anonymkode: 25723...441 1
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2020 #12 Skrevet 28. desember 2020 Her i huset lager vi ofte denne https://minimalistbaker.com/vegan-pepperoni/ Anonymkode: b5543...74f 5
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #13 Skrevet 29. desember 2020 AnonymBruker skrev (På 28.12.2020 den 18.29): I hvilken sammenheng? Anonymkode: 25723...441 Primært til rømmegrøt, flatbrød, eggerøre og poteter. I de fleste sammenhenger har jeg funnet at et godt alternativ er stekt sopp, som andre også nevner i tråden her. Men jeg syns ikke det fungerer så godt til akkurat denne retten. Jeg skal jammen prøve oliven til, den muligheten har jeg ikke tenkt på før. Anonymkode: 297d3...39e
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #14 Skrevet 29. desember 2020 Rosenkål. Anonymkode: d8aa1...308
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #15 Skrevet 29. desember 2020 Sorry, finnes ikke. Anonymkode: 00583...93b 1
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #16 Skrevet 29. desember 2020 59 minutter siden, AnonymBruker said: Primært til rømmegrøt, flatbrød, eggerøre og poteter. I de fleste sammenhenger har jeg funnet at et godt alternativ er stekt sopp, som andre også nevner i tråden her. Men jeg syns ikke det fungerer så godt til akkurat denne retten. Jeg skal jammen prøve oliven til, den muligheten har jeg ikke tenkt på før. Anonymkode: 297d3...39e Jeg tenker at det bør fungere med soppmel (oppmalt, tørket sopp) blandet inn i en pastablanding (mel, salt og egg), kjevlet ut til plater, skåret i passende biter og frityrstekt. Vær obs på at du bør bruke sopp som ikke trenger veldig god varmebehandling, for sikkerhets skyld. Så jeg ville ikke valgt kantarell, og absolutt ikke rødskrubb. Anonymkode: 25723...441
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #17 Skrevet 29. desember 2020 2 hours ago, AnonymBruker said: Primært til rømmegrøt, flatbrød, eggerøre og poteter. I de fleste sammenhenger har jeg funnet at et godt alternativ er stekt sopp, som andre også nevner i tråden her. Men jeg syns ikke det fungerer så godt til akkurat denne retten. Jeg skal jammen prøve oliven til, den muligheten har jeg ikke tenkt på før. Anonymkode: 297d3...39e Da ville jeg sett til andre salte "snack"-lignende ting. Oliven, soltørkede tomater, kanskje artisjokkhjerter? Manchego eller en annen ost? Saltbakte mandler? Anonymkode: 18560...f29
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2020 #18 Skrevet 30. desember 2020 https://www.vegetarbloggen.no/2017/03/19/rispapirbacon/ Anonymkode: 34045...13a
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2020 #19 Skrevet 30. desember 2020 Potetgull Anonymkode: 141da...d57
Perelandra Skrevet 30. desember 2020 #20 Skrevet 30. desember 2020 Kanskje ovnsbakt rødbete? Jeg lager inni mellom "facon" av rødbeter som jeg pensler med grillolje og røykaroma, og baker i stekeovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå