AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #1 Skrevet 25. desember 2020 Hva er din beste saus til kalkun? Har lyst på kalkun til nyttårsaften, ikke hel kalkun, filet😊 Anonymkode: 53754...a0c
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #2 Skrevet 25. desember 2020 Toro kantarellsaus er faktisk ganske brukbar. Anonymkode: b29d3...b71 1
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #3 Skrevet 25. desember 2020 Peppersaus liker jeg til kalkun Anonymkode: b95de...190 1
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #4 Skrevet 25. desember 2020 Fløtesaus eller rødvinssaus. Anonymkode: 13995...0ac 2
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #6 Skrevet 26. desember 2020 Så lenge det et saus så... Kalkunfilet, fylt med frukt, rød surkål, dampede grønnsaker og ris. Ikke et spor av fett før desserten. 😶 Anonymkode: e98a1...337
solmåneogstjerner Skrevet 26. desember 2020 #7 Skrevet 26. desember 2020 (endret) Litt sent kanskje. Jeg lager den slik: stek løk og hvitløk i smør på svak varme. Et par skjeer potetmel og kyllingbuljong og vann . Salvie, timian, rosmarin, basilikum, oregano (mest av den første). Litt salt og pepper etter smak. La koke litt. Tilsett en god skvett fløte og kraften fra kalkunen. Den blir god 😊 Åja, det var nyttårsaften, leste feil og trodde du skulle ha den i går. Da er det jo ikke for sent 😂 Endret 26. desember 2020 av solmåneogstjerner
Belima Skrevet 26. desember 2020 #8 Skrevet 26. desember 2020 Den oppskriften til Wenche fra TV2 får mye skryt og passer til alle typer kjøtt i følge henne. Kan tenke meg den smaker godt til kalkun også. https://www.tv2.no/a/8608121/
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #9 Skrevet 26. desember 2020 Blir ikke noe kraft fra filet. Men da kan du vel bruke fond evt kanskje? Anonymkode: 7ec24...256
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #10 Skrevet 26. desember 2020 Kremet champignonsaus. Anonymkode: c6e0f...bd5
solmåneogstjerner Skrevet 26. desember 2020 #11 Skrevet 26. desember 2020 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Blir ikke noe kraft fra filet. Men da kan du vel bruke fond evt kanskje? : 7ec24...256 Det blir det om man lager den riktig: Legg smør, litt vann og krydder (salvie, timian, basilikum, rosmarin osv) i panna når du begynner å steke kalkun (filet). Øs over ofte. Saftig kalkun med sprøtt skinn(hvis du har det) og kraft i tillegg 😊 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå