AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #1 Skrevet 25. desember 2020 Hei, Skjønte nettopp til min forskrekkelse av vi idag har spist rå mediskerkake på brødskiven. Slike man kjøper fra butikken. Baby på 9 mnd har også fått et par bitte små smakebiter. Far hadde sett feil på hvilke som var stekt og hvilke som ikke var det. Hvor farlig er dette? Anonymkode: 816d5...f4e
Tessa12 Skrevet 25. desember 2020 #2 Skrevet 25. desember 2020 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hei, Skjønte nettopp til min forskrekkelse av vi idag har spist rå mediskerkake på brødskiven. Slike man kjøper fra butikken. Baby på 9 mnd har også fått et par bitte små smakebiter. Far hadde sett feil på hvilke som var stekt og hvilke som ikke var det. Hvor farlig er dette? Anonymkode: 816d5...f4e De er jo ikke rå når de er laget til kaker. Da er de evt kokt hvis de ikke er stekt. 7
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #3 Skrevet 25. desember 2020 Tessa12 skrev (Akkurat nå): De er jo ikke rå når de er laget til kaker. Da er de evt kokt hvis de ikke er stekt. Er disse farlige å spise? Anonymkode: 816d5...f4e
Tessa12 Skrevet 25. desember 2020 #4 Skrevet 25. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Er disse farlige å spise? Anonymkode: 816d5...f4e Absolutt ikke. 5
Gjest Dævendøtte Skrevet 25. desember 2020 #5 Skrevet 25. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Er disse farlige å spise? Anonymkode: 816d5...f4e Nei, dette går veldig fint!
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #6 Skrevet 25. desember 2020 Om det var rå medister ville du merket det, det er ikke godt... Og ikke minst sett det. De er gjennomkokte. Men bør gjennomvarmes før servering for å være sikker på at det ikke er bakterier i de. Jeg har imidlertid alltid spist en slik en kald her og der i førjulstiden, uten å noen gang ha blitt syk. Anonymkode: f404b...34a 2
DominantHr Skrevet 25. desember 2020 #7 Skrevet 25. desember 2020 Rå medisterkaker er livsfarlig. De inneholder en nevrotoksisk substans som forsvinner ved steking.
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #8 Skrevet 25. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hei, Skjønte nettopp til min forskrekkelse av vi idag har spist rå mediskerkake på brødskiven. Slike man kjøper fra butikken. Baby på 9 mnd har også fått et par bitte små smakebiter. Far hadde sett feil på hvilke som var stekt og hvilke som ikke var det. Hvor farlig er dette? Anonymkode: 816d5...f4e Om de var kaker og ikke bare medisterdeig, så var de jo stekt eller kokt allerede. Anonymkode: b52b7...501 1
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #9 Skrevet 25. desember 2020 Det går ikke an å spise rå medisterkaker, da spiser man isåfall medisterdeig. Jeeezes Anonymkode: da190...3ac 3
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #10 Skrevet 25. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hei, Skjønte nettopp til min forskrekkelse av vi idag har spist rå mediskerkake på brødskiven. Slike man kjøper fra butikken. Baby på 9 mnd har også fått et par bitte små smakebiter. Far hadde sett feil på hvilke som var stekt og hvilke som ikke var det. Hvor farlig er dette? Anonymkode: 816d5...f4e Tror du få orden på begrepene før du ber om råd. Rå medisterkaker er rett og slett medisterdeig som hverken er kokt eller stekt. Kan ikke tenke meg at dere har spist dette på brødskivene. Rått kjøtt på brødskiva? Anonymkode: 7325e...6b2 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå