Rebecca30 Skrevet 25. desember 2020 #1 Skrevet 25. desember 2020 Er det noen som har noen tips til noen gryter som ikke svir maten? Er det Fiskars, eller Høyang Polaris eller kanskje Jamie Oliver som er best? Noen med erfaringer? Det må være induksjon.
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #2 Skrevet 25. desember 2020 Kasseroller som har tykk bunn. Og så er det jo viktig å passe på temperaturen, altså ikke å ha for høy temperatur Anonymkode: 16d0a...2a5
Rebecca30 Skrevet 25. desember 2020 Forfatter #3 Skrevet 25. desember 2020 Bør de ha non-stick belegg eller er det nok med tykk bunn?
Hunter7 Skrevet 26. desember 2020 #4 Skrevet 26. desember 2020 Du kommer veldig langt med ei god støpejernsgryte. For å unngå at maten svir seg, kan du sette gryta i stekeovnen ved 175-180 grader (ikke varmluft). Det tar litt mer tid før retten er ferdig, men det er mindre risiko for at det svir seg og personlig synes jeg at det smaker bedre med lengre koketid. Non-stick ville jeg ha unngått. Ei godt innbrent jernpanne har de samme egenskapene som ei non-stick-panne. Hvis du ikke vil ha jerngryte, så ta ei med tykk bunn. Velg i så fall ei som veier litt. Ei tykkbunnet gryte skal veie noe. Klarer du å løfte gryta med lillefingeren, så styr unna.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå