AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #1 Skrevet 24. desember 2020 Er litt sen ute med ribbelagingen. Må muligens sette den igang hjemme. Men for at den ikke skal bli kald eller at svoren skal bli seig på veien, er det mulig å først dampe den hjemme i en time, så ta den med (blir sikkert 50 min uten at den er i ovn) og så sette på steking etterpå? Anonymkode: 60c74...d67
solmåneogstjerner Skrevet 24. desember 2020 #2 Skrevet 24. desember 2020 Ja det går fint. Den blir bare mer langtidsstekt - saftigere. Pakk den inn i aluminiumsfolie og et håndkle utenpå. 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå