Gå til innhold

Dampe ribbe først hjemme, ta med og steke ferdig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er litt sen ute med ribbelagingen. Må muligens sette den igang hjemme. Men for at den ikke skal bli kald eller at svoren skal bli seig på veien, er det mulig å først dampe den hjemme i en time, så ta den med (blir sikkert 50 min uten at den er i ovn) og så sette på steking etterpå?

Anonymkode: 60c74...d67

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja det går fint. 

Den blir bare mer langtidsstekt - saftigere. Pakk den inn i aluminiumsfolie og et håndkle utenpå. 

😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...