AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #1 Skrevet 24. desember 2020 Her er det fruktsalat med krem som er tradisjonen . Kva et du? Anonymkode: db62a...329
solmåneogstjerner Skrevet 24. desember 2020 #2 Skrevet 24. desember 2020 (endret) Multekrem. Men jeg spiser bare et par skjeer 😊 Det er godt men er ikke noen dessertperson... Endret 24. desember 2020 av solmåneogstjerner
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #3 Skrevet 24. desember 2020 Riskrem med rød bringebærsaus Anonymkode: 91833...a6f 3
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #5 Skrevet 24. desember 2020 Dronning Maud pudding Anonymkode: 06f8f...fc7 4
cleangal Skrevet 24. desember 2020 #6 Skrevet 24. desember 2020 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Dronning Maud pudding Anonymkode: 06f8f...fc7 Blir ikke jul uten.
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 24. desember 2020 #8 Skrevet 24. desember 2020 Riskrem med kirsebærkompott og iskake.
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #10 Skrevet 24. desember 2020 Vi har både riskrem og karamellpudding i dag. Jeg lagde karamellpuddingen for noen dager siden, så smaken blir ekstra god i kveld (smaken får «satt seg» etter noen dager i kjøleskapet). I går kveld kokte jeg risengrynsgrøt («dynegrøt»), så det blir om til riskrem med en syrlig bringebærsaus til. Mannen i huset er engelsk, så vi feirer full jul også i morgen. Han har laget «mince pies» som vi skal spise da. Tidligere år har jeg laget noen andre typiske engelske desserter til 25. desember, som «sticky date pudding» og «spotted dick» (🙈). Anonymkode: ad6f8...c47 1
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #11 Skrevet 24. desember 2020 Sjokoladefondant med jordbærsaus og is Anonymkode: 1675b...3c2
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #12 Skrevet 24. desember 2020 Varme bær med vaniljesaus, og vaniljeis med fruktcoctail Anonymkode: 3d6ed...89f
Daria Skrevet 24. desember 2020 #14 Skrevet 24. desember 2020 Det varierer fra år til år. Fruktsalat, multekrem, is - i år tror jeg det blir riskrem, siden det er lillebrors favoritt og han er vertskap.
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #15 Skrevet 24. desember 2020 Dronning Maud-fromasj. Begynte med det for noen år siden og kommer aldri til å ha noe annet igjen 😄 Anonymkode: fcb57...9b2
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #16 Skrevet 24. desember 2020 Jobber på kvelden til 22.00 i år, så da blir det riskrem på jobben Anonymkode: 43d0b...47b
chouette Skrevet 24. desember 2020 #17 Skrevet 24. desember 2020 Multekrem eller riskrem med bringebærsaus. I kveld blir det multekrem 🧡
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #18 Skrevet 24. desember 2020 Her er det fruktfat, is og snop. Julaften har vi tradisjon på å være så mett at ingen spiser dessert. Vi har prøvd. Anonymkode: 89dc4...32f
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #19 Skrevet 24. desember 2020 I år har vi laget suksessterte, riskrem og konfektkake. Lager såpass at vi har rester til romjulen også. Anonymkode: 2df6d...3d7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå