Gå til innhold

Kva et du til dessert julekvelden?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Her er det fruktsalat med krem som er tradisjonen . Kva et du? 

Anonymkode: db62a...329

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Multekrem. Men jeg spiser bare et par skjeer 😊

Det er godt men er ikke noen dessertperson...

Endret av solmåneogstjerner
Skrevet

Riskrem med rød bringebærsaus

Anonymkode: 91833...a6f

  • Liker 3
Skrevet

Dronning Maud pudding 

Anonymkode: 06f8f...fc7

  • Liker 4
Skrevet
AnonymBruker skrev (8 minutter siden):

Dronning Maud pudding 

Anonymkode: 06f8f...fc7

Blir ikke jul uten.

Skrevet

Riskrem!

Anonymkode: 018d2...201

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Riskrem med kirsebærkompott og iskake. 

Skrevet

Multer og vaniljeis. 

  • Liker 1
Skrevet

Vi har både riskrem og karamellpudding i dag.

Jeg lagde karamellpuddingen for noen dager siden, så smaken blir ekstra god i kveld (smaken får «satt seg» etter noen dager i kjøleskapet). I går kveld kokte jeg risengrynsgrøt («dynegrøt»),  så det blir om til riskrem med en syrlig bringebærsaus til.
 

Mannen i huset er engelsk, så vi feirer full jul også i morgen. Han har laget «mince pies» som vi skal spise da. Tidligere år har jeg laget noen andre typiske engelske desserter til 25. desember, som «sticky date pudding» og «spotted dick» (🙈). 

Anonymkode: ad6f8...c47

  • Liker 1
Skrevet

Sjokoladefondant med jordbærsaus og is

Anonymkode: 1675b...3c2

Skrevet

Varme bær med vaniljesaus, og vaniljeis med fruktcoctail :)

Anonymkode: 3d6ed...89f

Skrevet

Det varierer fra år til år. Fruktsalat, multekrem, is - i år tror jeg det blir riskrem, siden det er lillebrors favoritt og han er vertskap. 

Skrevet

Dronning Maud-fromasj. Begynte med det for noen år siden og kommer aldri til å ha noe annet igjen 😄

Anonymkode: fcb57...9b2

Skrevet

Jobber på kvelden til 22.00 i år,  så da blir det riskrem på jobben 

Anonymkode: 43d0b...47b

Skrevet

Multekrem eller riskrem med bringebærsaus. I kveld blir det multekrem 🧡

Skrevet

Her er det fruktfat, is og snop. Julaften har vi tradisjon på å være så mett at ingen spiser dessert. Vi har prøvd.

Anonymkode: 89dc4...32f

Skrevet

I år har vi laget suksessterte, riskrem og konfektkake. Lager såpass at vi har rester til romjulen også.

Anonymkode: 2df6d...3d7

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...