AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #1 Skrevet 23. desember 2020 Aldri varmet ribbe, så nå lurer jeg på Hva jeg gjør så de andre vil spise den? Den er saltet, pepret og satt kaldt Anonymkode: 616fc...7dd
visp Skrevet 23. desember 2020 #2 Skrevet 23. desember 2020 Har du ikke forberedt deg med å lese noen oppskrifter i det hele tatt? Har du tenkt å ta det på måfå? 1
ane_luise87 Skrevet 23. desember 2020 #3 Skrevet 23. desember 2020 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Aldri varmet ribbe, så nå lurer jeg på Hva jeg gjør så de andre vil spise den? Den er saltet, pepret og satt kaldt Anonymkode: 616fc...7dd Tenkte begynne rundt 14.30. 45 min damping og 1,5 timer stekes. Da skal maten være klar til 17.00 når julen ringes inn. 2
Amberleaf Skrevet 23. desember 2020 #4 Skrevet 23. desember 2020 Nå. Inn ovnen på 80 grader. Øk gradvis litt utover dagen i morgen.
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #6 Skrevet 24. desember 2020 Satte den i ovnen klokken 12 på 180 grader. Var ferdig 14.30 Anonymkode: 7b27c...3df
skrue Skrevet 26. desember 2020 #7 Skrevet 26. desember 2020 On 12/23/2020 at 11:34 PM, AnonymBruker said: Aldri varmet ribbe, så nå lurer jeg på Hva jeg gjør så de andre vil spise den? Den er saltet, pepret og satt kaldt Anonymkode: 616fc...7dd Litt sent nå, men anbefaler å prøve langtidssteking. For tynnribbe 10 timer på 80 grader og så 250 grader til svoren har puffet seg opp. Typisk 20 minutter. I vannbad og svoren opp hele tiden. Finn et lite stykke i butikken etter jul og prøv for å få litt erfaring.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå