Gå til innhold

Når begynner dere med ribba i morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Aldri varmet ribbe, så nå lurer jeg på Hva jeg gjør så de andre vil spise den? Den er saltet, pepret og satt kaldt 

Anonymkode: 616fc...7dd

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du ikke forberedt deg med å lese noen oppskrifter i det hele tatt? Har du tenkt å ta det på måfå?

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Aldri varmet ribbe, så nå lurer jeg på Hva jeg gjør så de andre vil spise den? Den er saltet, pepret og satt kaldt 

Anonymkode: 616fc...7dd

Tenkte begynne rundt 14.30. 45 min damping og 1,5 timer stekes. Da skal maten være klar til 17.00 når julen ringes inn. 

  • Liker 2
Skrevet

Nå. Inn ovnen på 80 grader. Øk gradvis litt utover dagen i morgen. 

Skrevet

08. Langtidssteking

Skrevet

Satte den i ovnen klokken 12 på 180 grader. Var ferdig 14.30

Anonymkode: 7b27c...3df

Skrevet
On 12/23/2020 at 11:34 PM, AnonymBruker said:

Aldri varmet ribbe, så nå lurer jeg på Hva jeg gjør så de andre vil spise den? Den er saltet, pepret og satt kaldt 

Anonymkode: 616fc...7dd

Litt sent nå, men anbefaler å prøve langtidssteking. For tynnribbe 10 timer på 80 grader og så 250 grader til svoren har puffet seg opp. Typisk 20 minutter. I vannbad og svoren opp hele tiden. Finn et lite stykke i butikken etter jul og prøv for å få litt erfaring. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...