Ryzorman Skrevet 23. desember 2020 #1 Del Skrevet 23. desember 2020 Hvis gjerne et bilde Trenger motivasjon! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #2 Del Skrevet 23. desember 2020 Hva tenker du på da? Har kjøpt pinnekjøtt og svineribbe + tilbehør. Kremfløte til riskrem, multer til multekrem. Bringebærsaus. Brus. Chips. Nøtter. Sjokolade. Bakt julekaker. Godt pålegg til frokost. Juice. Anonymkode: 8f1a3...c53 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stan Skrevet 23. desember 2020 #3 Del Skrevet 23. desember 2020 Ribbe Pinnekjøtt Julepølser diverse typer Medisterkaker Rikelig med drikke både med og uten. Kaker og småkaker. Mye grønnsaker, rosenkål, gulrot, pok choy, kålrot og mye mer. Epler, svisker. Noen melk, håper det rekker. Diverse pålegg. (Mye er på verandaen, som fint fungerer som kjøleskap før jul.) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #4 Del Skrevet 23. desember 2020 Uhorvelig mengder sopp 😅 Skal ha finnbiffgryte Anonymkode: 79c46...095 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supernova17 Skrevet 23. desember 2020 #5 Del Skrevet 23. desember 2020 Riskrem, ingredienser til salater, kålrøtter og mye mer 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ryzorman Skrevet 23. desember 2020 Forfatter #6 Del Skrevet 23. desember 2020 Hvordan klarer folk og ha så mye mat i kjøleskapet ? Alt går jo ut på dato Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaptein Klein Skrevet 23. desember 2020 #7 Del Skrevet 23. desember 2020 Ryzorman skrev (2 minutter siden): Hvordan klarer folk og ha så mye mat i kjøleskapet ? Alt går jo ut på dato Mange er overvektige overspisere som for i seg det meste i løpet av en helaften. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rant Skrevet 23. desember 2020 #8 Del Skrevet 23. desember 2020 Ryzorman skrev (4 minutter siden): Hvordan klarer folk og ha så mye mat i kjøleskapet ? Alt går jo ut på dato Så det er altså ikke en mulighet at det er flere som skal spise av den maten? 🙈 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #9 Del Skrevet 23. desember 2020 Grøt ble fortært i dag, Ribba står i kjøleskapet klar til i morgen, multekremen med selvplukka multer likeså. Har brus av ulike slag, gløgg, marsipan, mandariner, pepperkaker, litt nøtter og potetgull, egg, røkt laks, julesylte, sjokkis... Når man ender i karantene den 22.desember så be det veldig akutt jul når jeg egentlig skulle reise hjem til gamlingene:P God venninne gikk på karantene-handel for meg, og så var det opp med julepynten, salte og pepre ribba, visp krem, kok egg osv. Skal ikke lide noen nød altså:) Og; negativ koronatest, whoho! Anonymkode: 1d5dc...87e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 23. desember 2020 #10 Del Skrevet 23. desember 2020 5 minutter siden, Ryzorman said: Hvordan klarer folk og ha så mye mat i kjøleskapet ? Alt går jo ut på dato Hvorfor vil du se bilde av hva folk har i kjøleskapet, så sier di etterpå at det er altfor mye mat. Du vet sikkert at ikke alle bor alene, og du vet at noen familier kan være store, noen har to barn, noen har fem store barn og noen har gjester. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #11 Del Skrevet 23. desember 2020 1 hour ago, Ryzorman said: Hvis gjerne et bilde Trenger motivasjon! Hvis hva for no? Hvis jeg hadde shoppet mer hadde det vært langt mindre plass i kjøleskapet. Anonymkode: efcdd...907 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #12 Del Skrevet 23. desember 2020 Hvis Vis Poteto Potato Anonymkode: d1230...74f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zienna Skrevet 23. desember 2020 #13 Del Skrevet 23. desember 2020 Ryzorman skrev (13 minutter siden): Hvordan klarer folk og ha så mye mat i kjøleskapet ? Alt går jo ut på dato Mye har holdbarhet til langt over nyttår. Effektivt da å handle før jul slik at man slipper å stresse med sånt i dagene som kommer. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zienna Skrevet 23. desember 2020 #14 Del Skrevet 23. desember 2020 Innholdet i vårt kjøleskap er ikke mye å skryte av. Som barnebarnet på 8 år sa i dag: Nå bør dere virkelig handle, farmor! Saken er at vi endelig har fått oss stort og romslig kjølerom. Vi har kjøpt inn grønnsaker så som poteter, gulerøtter, kålrabi , hvitløk og purre i stort, og som vil vare i flere måneder. I tillegg har vi god plass til hermetikk der, s.s. tomater og mais. Her står også poser med ertestuing og pakker med surkål og rødkål. Sånt som har lang holdbarhet. Nå i jula har vi også lagret mat vi har laget selv der: 3 kokte lammelår (står til avkjøling), 3 stk sylterull (står enda i laken) og 3 stk kjøttrull (i press). Sønnene våre får i morgen - derfor 3 av hver Vårt behov for innkjøpt til jul er tomater, frisk persille og dill. Videre alt av melkevarer. Altså sånt som må være ferskt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #15 Del Skrevet 23. desember 2020 Masse oster, grønnsaker/div til salat, godepålegg, grøt, fløte, gode juicer, bacon, egg, pinnekjøtt, ribbe, øl/brus/cider/vin, yoghurt, karbonader, druer, melon, laks, avokado. Frys og skap er også fylt opp med godsaker. Trenger nok ikke handle før til neste år. Anonymkode: 9f246...c6f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #16 Del Skrevet 23. desember 2020 Ryzorman skrev (1 time siden): Hvordan klarer folk og ha så mye mat i kjøleskapet ? Alt går jo ut på dato Jeg er bedt bort julaften. Finnbiffen er tenkt på 2. juledag og utover. Kan også fryse ned. Ekstra av pålegg er røkelaks. That's it! Anonymkode: 79c46...095 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #17 Del Skrevet 23. desember 2020 Er invitert bort både julaften og 1. og 2. juledag. Har derfor ikke handlet til julemiddager, men har en del godt pålegg (karbonader, egg, laks, diverse salater og spekemat) til frokoster. Har et par pakker fjordland grøt vi kan ha til lunch/kvelds hvis vi blir sultne. Pleier kun å ha pepsi max, men nå har vi kjøpt cola og julebrus også. Ellers har vi det vi pleier å ha i kjøleskapet. i skapene derimot er det en del småkaker, potetgull og sjokolade. Det har vi sjeldent ellers. Anonymkode: 66f9a...28b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #18 Del Skrevet 24. desember 2020 Nok middager og lunsj til 12 dager, samt diverse julevarer. Har en god del kjøtt i fryser, samt mengder rotgrønnsaker, kåltyper, løk og poteter, samt egg. Av kjøtt og fisk har jeg; ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, rakfisk, torsk, laks, kalkun. Gode juicer fra Jacobs og cider fra Hardanger, sylte+lammerull+pateer fra lokale bønder, tre typer sild, rødbeter, sylteagurk, grov sennep, julelefser, brie, blåmuggost, chevre, diverse kjeks, marmelader, spekemat i ulike varianter, klementiner, druer, fiken, appelsiner, tomater, agurk. Har også laget remulade, majones, eggesalat, rødbetsalat og gravet laks. Og ikke minst rikelig med meltyper, gjær og smør, for bakst. Når det gjelder å unngå matsvinn så er mitt beste tips utover å ha en god plan for middager og lunsj, å kjøpe lokalt, og sesongbasert. Potetene og rotgrønnsakene jeg har er uvasket, og varer i månedsvis. Eggene varer i 4 måneder. Og det meste av kjøttet jeg kjøper ferskt varer i 1 måned, eventuelt 12 måneder om jeg fryser ned. Anonymkode: f4f13...1ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Innsikten Skrevet 24. desember 2020 #19 Del Skrevet 24. desember 2020 Graddeost Roastbiff Majones Egg Rekesalat Røkt laks Ribbe Medisterkaker Julepølse Julemarsipan Klementiner Mandelpoteter Sjokoladplater Brus Riskrem Rødsaus Kål Dette er det jeg kommer på som er handlet inn spesielt til jul, som også er i kjøleskapet. Utenom dette har vi nøtter, pepperkaker, diverse julekaker, julebrød, julepotetgull og sikkert mye annet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest byråkrati Skrevet 24. desember 2020 #20 Del Skrevet 24. desember 2020 9 hours ago, Ryzorman said: Hvordan klarer folk og ha så mye mat i kjøleskapet ? Alt går jo ut på dato Man kjøper mengde etter hvor mange personer som skal spise Når det er sagt, så må man tenke litt for å spise opp alt om man har mye for eks grønnsaker. Men det klarer man. Ser man i kjøleskapet at man har gulrøtter, aubergine og tomater som skulle være spist, så finner man opp en middagsrett med de ingridiensene og bruker de opp. Om det er mye, så spiser man dette 2 dager på rad, gjerne til 3 måltid om det er nødvendig. Man kan variere tilbehør eller proteinkilde alt etter hva man lagde Mat varer også ofte lenge forbi datoen som er satt for de. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå