AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #1 Skrevet 23. desember 2020 Noen som vet? Har bare maldonsalt her. Ønsker å måle opp antall gram. (2 kg tynnribbe) Anonymkode: 56db4...f15 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #2 Skrevet 23. desember 2020 Gni det inn! Så mye du kan. Anonymkode: 58ccd...2ae
Minya Skrevet 23. desember 2020 #3 Skrevet 23. desember 2020 Halvparten av hver. Seriøst, du skal bruke en god neve salt og omtrent like mye pepper. Gni det godt inn, la ribba ligge minst over natta og trekke det inn. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå