Alette Marie Skrevet 23. desember 2020 #1 Skrevet 23. desember 2020 Trenger hjelp med nyttårsmenyen! Jeg har en liten bebbis i hus som krever litt, og det må derfor være enkelt å lage, men også digg. Høres dette godt ut?: Kalkunfilet, potet (Kokt? Hasselback? Mos?), klassisk brun kalkunsaus, vegisterkaker, bacondadler, smørstekt rosenkål, julekrydret rødkål og solbærsyltetøy
Pupperulla Skrevet 23. desember 2020 #2 Skrevet 23. desember 2020 Nam🤤 jeg hadde blitt veldig fornøyd! 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #3 Skrevet 23. desember 2020 Wow! Jeg synes det er en imponerende meny. Anonymkode: f085a...e3f 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #4 Skrevet 23. desember 2020 Jaja jaja helt innafor! Hva har du laget andre år? 😂 Anonymkode: 7f707...aa3 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 23. desember 2020 #6 Skrevet 23. desember 2020 (endret) Nam, høres kjempegodt ut. Endret 23. desember 2020 av AthenaRavenLuna
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #7 Skrevet 23. desember 2020 Når skal jeg komme?😀 Anonymkode: f3d49...6a9 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #8 Skrevet 23. desember 2020 Hvitvinsaus med fløte, ikke brun saus. Anonymkode: d41a6...20e
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #9 Skrevet 23. desember 2020 Gud, nå ble jeg sulten! Får jeg komme på middag?:D Jeg personlig liker ikke solbær, men sånn utover det hørtes det himmelsk ut uansett potetvariant! Kokt eller bakt er vel kanskje enklest med tanke på mini? Anonymkode: 9e58c...2a6 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #10 Skrevet 23. desember 2020 Høres ut som min meny, det. Anonymkode: 28b90...e51 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #11 Skrevet 23. desember 2020 Høres helt topp ut! Anonymkode: 874cb...9b2 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #12 Skrevet 23. desember 2020 Hvis du skal ha vegetarianere/veganere på besøk burde du ha noe mer tilbehør som de også kan spise, eventuelt bruke smør som veganere kan spise når du skal steke rosenkålen, og selvfølgelig en saus! Anonymkode: f0692...1d0 2
Alette Marie Skrevet 23. desember 2020 Forfatter #13 Skrevet 23. desember 2020 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Hvis du skal ha vegetarianere/veganere på besøk burde du ha noe mer tilbehør som de også kan spise, eventuelt bruke smør som veganere kan spise når du skal steke rosenkålen, og selvfølgelig en saus! AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Hvis du skal ha vegetarianere/veganere på besøk burde du ha noe mer tilbehør som de også kan spise, eventuelt bruke smør som veganere kan spise når du skal steke rosenkålen, og selvfølgelig en saus! Anonymkode: f0692...1d0 Ja, jeg har har avklart med hun ene som ikke spiser kjøtt. Hun var veldig fornøyd med menyen, og det er en nær veninne så jeg vet hun ville sagt fra 🙂 Takk for innspill! 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #14 Skrevet 23. desember 2020 Der viktigste er riktig saft til nyttårs-saften. Solbærsirup pleier vi å gå for Anonymkode: c7caf...723 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 #15 Skrevet 23. desember 2020 AnonymBruker skrev (11 minutter siden): eventuelt bruke smør som veganere kan spise Anonymkode: f0692...1d0 Smør er et meieriprodukt og vil aldri kunne være veganvennlig. Bruk margarin. Anonymkode: d1fa3...06e
Alette Marie Skrevet 23. desember 2020 Forfatter #16 Skrevet 23. desember 2020 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Smør er et meieriprodukt og vil aldri kunne være veganvennlig. Bruk margarin. Anonymkode: d1fa3...06e Ingen veganere kommer 🙂 2
Alette Marie Skrevet 23. desember 2020 Forfatter #17 Skrevet 23. desember 2020 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Hvitvinsaus med fløte, ikke brun saus. Anonymkode: d41a6...20e Ah ja, det er veldig godt, og det lagde jeg forrige gang, men det falt ikke helt i smak hos alle. Kan jo være det var en dårlig hvitvinssaus da, hehe.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå