org Skrevet 9. august 2005 #1 Skrevet 9. august 2005 I dag har jeg vært flink. Har stekt kjøttkaker og lagt i fryseren og også stekt opp kjøttdeig og frosset ned. Det er så greit å ha ferdig, hjemmelaga mat i fryseren. Men hva mer kan lages opp i masser og fryses ned i porsjonspakker? Jeg står fast - hjelp meg! Lapskaus liker vi ikke... Det er fortrinnsvis middagsretter jeg er ute etter.
Brunhilde Skrevet 9. august 2005 #2 Skrevet 9. august 2005 Kjøttsaus til pasta går fint å fryse, likeledes lasagne. Ellers kan du lage fiskegrateng som du fryser ustekt. Det var det jeg kom på i farten.
Arkana Skrevet 9. august 2005 #3 Skrevet 9. august 2005 - gryteretter (alle slags gryteretter går bra, men retter med kokte poteter egner seg ikke så godt til frysing) - sauser - kjøttkaker/kjøttboller - fiskekaker/fiskeboller - tomatsaus (kan brukes til så mangt: pizza, lasagne, moussaka, spaghetti ++)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå