AnonymBruker Skrevet 22. desember 2020 #1 Skrevet 22. desember 2020 Hvordan er den da? God eller dårlig? Anonymkode: 47b99...e13
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2020 #3 Skrevet 22. desember 2020 Man kan selvfølgelig ha den i kjøleskapet, men da blir den jo veldig hard.... ....sa brura Smaken er vel mer eller mindre den samme, men man ødelegger jo brødskivene om man prøver å smøre den utover. Om man ikke tar den ut og lar den temperere seg først, da Anonymkode: e181f...375
Hoppetaujenta Skrevet 22. desember 2020 #5 Skrevet 22. desember 2020 Usmørlig, men ikke ødelagt med det samme.
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 22. desember 2020 #6 Skrevet 22. desember 2020 Nei, det blir knallhardt.
Ingens mentula Skrevet 7. april 2021 #7 Skrevet 7. april 2021 Hvorfor tror folk nugatti blir hard i kjøleskap? Har ikke blitt det de siste 15 - 20 årene etter en endring i oppskriften. Husker den ble hard når jeg var barn men, når jeg fant ut at den ikke ble det, havnet den rett i kjøleskapet, siden smaken blir mye bedre, og det var på videregående- 15 år siden. Jeg blir ekstremt overrasket over at så mange folk bruker eksempler som stemte for 20 år siden, og presenterer det som fakta i dag... har et eksempel til der folk flest gjør det samme, og det er med bremykt. Det blir ikke knallhardt i kjøleskap lenger, og har ikke blitt det på mange år. Kjøleskapet mitt står alltid på 3 grader. 2
AnonymBruker Skrevet 7. april 2021 #8 Skrevet 7. april 2021 Ingens mentula skrev (1 minutt siden): Hvorfor tror folk nugatti blir hard i kjøleskap? Har ikke blitt det de siste 15 - 20 årene etter en endring i oppskriften. Husker den ble hard når jeg var barn men, når jeg fant ut at den ikke ble det, havnet den rett i kjøleskapet, siden smaken blir mye bedre, og det var på videregående- 15 år siden. Jeg blir ekstremt overrasket over at så mange folk bruker eksempler som stemte for 20 år siden, og presenterer det som fakta i dag... har et eksempel til der folk flest gjør det samme, og det er med bremykt. Det blir ikke knallhardt i kjøleskap lenger, og har ikke blitt det på mange år. Kjøleskapet mitt står alltid på 3 grader. Bremykt blir jo steinhardt. Anonymkode: f6911...380 2
AnonymBruker Skrevet 7. april 2021 #9 Skrevet 7. april 2021 AnonymBruker skrev (På 22.12.2020 den 20.08): Hvordan er den da? God eller dårlig? Anonymkode: 47b99...e13 God Anonymkode: 3a6d6...968
AnonymBruker Skrevet 7. april 2021 #10 Skrevet 7. april 2021 Ingens mentula skrev (2 minutter siden): med bremykt Vanlig Bremykt blir også hardt i kjøleskap, ja. Men det kom en ny variant i 2018 med mer olje; Bremykt Mykere. Denne blir ikke hard. Anonymkode: e181f...375
AnonymBruker Skrevet 7. april 2021 #11 Skrevet 7. april 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Vanlig Bremykt blir også hardt i kjøleskap, ja. Men det kom en ny variant i 2018 med mer olje; Bremykt Mykere. Denne blir ikke hard. Anonymkode: e181f...375 *blir ikke like hard, skulle det stå Anonymkode: e181f...375
Ingens mentula Skrevet 7. april 2021 #12 Skrevet 7. april 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Bremykt blir jo steinhardt. Anonymkode: f6911...380 Smøremykt og fint på 3 grader. Mulig jeg alltid tar bremykt mykere. Men, jeg tar alltid hånden inn å tar en gul pakke med bremykt. Samme hvilken butikk jeg er på. Sjekker aldri om det er den mykere eller ikke. Om jeg 100 av 100 ganger tar den mykere versonen, uten å sjekke, skal jeg begynne med tipping. For den oddsen er imponerende.
Ingens mentula Skrevet 7. april 2021 #13 Skrevet 7. april 2021 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Vanlig Bremykt blir også hardt i kjøleskap, ja. Men det kom en ny variant i 2018 med mer olje; Bremykt Mykere. Denne blir ikke hard. Anonymkode: e181f...375 Vet du om de selger store pakker av vanlig bremykt? Jeg tar alltid den største pakken, og om vanlig bremykt ikke har en stor pakke har jeg løst hvordan i alle dager jeg aldri kan ha tatt den som blir hard 😋
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå