Diamant20 Skrevet 22. desember 2020 #1 Del Skrevet 22. desember 2020 Hei! Noen som vil si hva slags termometer dere bruker når dere lager karameller/fudge? Må kunne kjøpes i butikk. Har sett på disse, kan de funke? https://www.jula.no/catalog/hjem-og-husholdning/kokekar/matlagning/steketermometere-og-timere/steketermometer-943113/#tab01 https://www.clasohlson.com/no/p/34-2149?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=google surfaces&gclid=EAIaIQobChMI_KaipNrh7QIVFZCyCh2AJQgpEAQYASABEgLeJfD_BwE https://www.jernia.no/hjem-og-hage/praktisk-hjem/verstasjoner-og-termometere/termometer/cacas-termometer-sunartis-universal-svart/p/11701012?gclid=EAIaIQobChMI_KaipNrh7QIVFZCyCh2AJQgpEAQYBCABEgIi2vD_BwE Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2020 #2 Del Skrevet 22. desember 2020 Jeg ville mye heller gått for et sukkertermometer. De du linker til er ikke ment for denne type matlaging. Her: https://www.jernia.no/kjøkken/matlaging/kjøkkenutstyr/steketermometer/aanonsen-termometer-sukker-og-til-all-matlaging/p/11667623?gclid=EAIaIQobChMI3Jelp_vh7QIVh9OyCh2DgQHTEAQYASABEgIAr_D_BwE Anonymkode: f49de...1b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imsen Skrevet 22. desember 2020 #3 Del Skrevet 22. desember 2020 Sukkertermometer er veien å gå! Det som er lenket til rett over her er fint. Karameller er best mellom 120-126 grader. Lavere, så må de nesten innom kjøleskapet, høyere så blir de knekk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå