Gå til innhold

Termometer til karamell/fudge


Diamant20

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg ville mye heller gått for et sukkertermometer. De du linker til er ikke ment for denne type matlaging.
 

Her: https://www.jernia.no/kjøkken/matlaging/kjøkkenutstyr/steketermometer/aanonsen-termometer-sukker-og-til-all-matlaging/p/11667623?gclid=EAIaIQobChMI3Jelp_vh7QIVh9OyCh2DgQHTEAQYASABEgIAr_D_BwE

Anonymkode: f49de...1b5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sukkertermometer er veien å gå! Det som er lenket til rett over her er fint. Karameller er best mellom 120-126 grader. Lavere, så må de nesten innom kjøleskapet, høyere så blir de knekk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...