AnonymBruker Skrevet 21. desember 2020 #1 Skrevet 21. desember 2020 Hva tenker dere? Laget pinnekjøtt igår ,dampet + stekte 5-7 min i ovn. pinnekjøttet var så mørt at når jeg flyttet pinnekjøtt fra gryte til rist så datt beina av kjøttet, var kjempe forsiktig . var nydelig altså , bare nysgjerrig 😂 Anonymkode: c1c40...414
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2020 #2 Skrevet 21. desember 2020 Heller for mørt enn at det går andre veien. Selv liker jeg det mens det er skikkelig mørt og ikke for salt, det siste er det som lettest kan ødelegge opplevelsen. Når kjøttet blir skikkelig utvannet så blir det også mørere, har funnet ut at utvanningen har mer å si for hvor mørt det blir enn hvor lenge du damper kjøttet. Jeg er ikke tilhenger av å "skjerpe" kjøttet i ovnen etterpå, men det er vel smak og behag. God jul. Anonymkode: 1329d...56f 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå