AnonymBruker Skrevet 20. desember 2020 #1 Skrevet 20. desember 2020 Dere som har ribbe i fryseren. Tar dere den opp i dag eller i morgen? Og hvilken dag begynner du å salte og pepre? 😊 Anonymkode: b9f3d...b4b
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2020 #2 Skrevet 20. desember 2020 Den skal selvsagt servers på julaften 🤶🏻🎅🏻 Anonymkode: b9f3d...b4b
Lady Lovelylocks Skrevet 20. desember 2020 #3 Skrevet 20. desember 2020 Vi tar den opp i dag. Krydrer i morgen. 1
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2020 #4 Skrevet 20. desember 2020 Tar den opp i dat, så krydre i morgen! Anonymkode: 87330...242
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2020 #5 Skrevet 20. desember 2020 Tar opp i morgen og krydrer når den er tint. Enten i morgen eller tirsdag. Har av og til krydra kvelden før og den blir uansett nydelig med puffet svor. Anonymkode: d9e50...d42
gunntone Skrevet 20. desember 2020 #6 Skrevet 20. desember 2020 Eg salta og kryddra i går. No skal den henge kaldt og luftig og speke seg fram til julaftaen. Skulle henge den i går, men da slo det jo til med somartemperaturer så det turde eg ikkje . 7,2 grader no- litt på grensa men det får gå 🙂
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2020 #8 Skrevet 20. desember 2020 Takk for alle svar! Da tas ribba opp i dag og saltes og pepres i morgen 😄 Anonymkode: b9f3d...b4b 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå