Gå til innhold

Ta opp ribba i dag eller i morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dere som har ribbe i fryseren. Tar dere den opp i dag eller i morgen? Og hvilken dag begynner du å salte og pepre? 😊

Anonymkode: b9f3d...b4b

Skrevet

Den skal selvsagt servers på julaften 🤶🏻🎅🏻

Anonymkode: b9f3d...b4b

Skrevet

Vi tar den opp i dag. Krydrer i morgen.

  • Liker 1
Skrevet

Tar den opp i dat, så krydre i morgen!

Anonymkode: 87330...242

Skrevet

Tar opp i morgen og krydrer når den er tint. Enten i morgen eller tirsdag. Har av og til krydra kvelden før og den blir uansett nydelig med puffet svor. 

Anonymkode: d9e50...d42

Skrevet

Eg salta og kryddra i går. No skal den henge kaldt og luftig og speke seg fram til julaftaen. 
Skulle henge den i går, men da slo det jo til med somartemperaturer så det turde eg ikkje .  7,2 grader no- litt på grensa men det får gå  🙂



 

Skrevet

Vi tok opp i går. 

  • Liker 1
Skrevet

Takk for alle svar! Da tas ribba opp i dag og saltes og pepres i morgen 😄

Anonymkode: b9f3d...b4b

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...