AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #1 Skrevet 18. desember 2020 Jeg er oppvokst på vestlandet med pinnekjøtt, og de få gangene jeg har smakt ribbe så syns jeg ikke det er noe særlig. Noen flere som ikke syns ribbe er så godt? Anonymkode: b06a9...05d 2
Cleo88 Skrevet 18. desember 2020 #2 Skrevet 18. desember 2020 (endret) . Endret 10. mai 2021 av Cleo88 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #3 Skrevet 18. desember 2020 Har du spist langtidsstekt ribbe med skikkelig sprø svor, som har stått i 4 dager med salt og pepper før steking? Det er nydelig. Jeg liker heller ikke dårlig tilberedt ribbe. Anonymkode: 77cb6...c03 3
Kågebruker Skrevet 18. desember 2020 #4 Skrevet 18. desember 2020 Jeg liker det ikke så godt, men klarer det en gang i året. Pinnekjøtt er best. 3
Pås Skrevet 18. desember 2020 #5 Skrevet 18. desember 2020 Jeg liker ikke ribbe noe særlig! #teampinnekjøtt 3
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #6 Skrevet 18. desember 2020 Nei, liker ikke ribbe. Er for mye fett på. Det rene kjøttet er OK, men svoren og alt det andre er guff. Liker best pinnekjøtt jeg og, selv om jeg egentlig ikke er så glad i det heller 😅 Anonymkode: e59c3...b96 4
Honey Dew Skrevet 18. desember 2020 #7 Skrevet 18. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Nei, liker ikke ribbe. Er for mye fett på. Det rene kjøttet er OK, men svoren og alt det andre er guff. Liker best pinnekjøtt jeg og, selv om jeg egentlig ikke er så glad i det heller 😅 Anonymkode: e59c3...b96 Fett er ikke farlig.
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #8 Skrevet 18. desember 2020 Hadde jeg fått valget mellom kalkun og ribbe så hadde jeg valgt kalkun tvert. Den er god og TS Anonymkode: b06a9...05d 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #9 Skrevet 18. desember 2020 Det er svinekjøtt, så da spiser du kanskje ikke pulled pork heller? Anonymkode: e2c2e...1b5
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #11 Skrevet 18. desember 2020 Jeg liker det heller ikke, det har en søtlig undertone, selv om det er tilberedt riktig. Søtt tilbehør og søtt kjøtt. Litt som man kan si pinnekjøtt smaker stramt, eller krabbe også er søtt. Anonymkode: 3c336...2e2
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #12 Skrevet 18. desember 2020 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Nei, liker ikke ribbe. Er for mye fett på. Det rene kjøttet er OK, men svoren og alt det andre er guff. Liker best pinnekjøtt jeg og, selv om jeg egentlig ikke er så glad i det heller 😅 Anonymkode: e59c3...b96 Enig i at kun det rene kjøttet er godt på ribben. Elsker pinnekjøtt da, kan spise det flere ganger i november/desember. Anonymkode: 9ca0b...bd0
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #13 Skrevet 18. desember 2020 Pinnekjøtt er best. Svor er oppskrytt. Anonymkode: aef26...f24 4
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #14 Skrevet 18. desember 2020 Klarer meg helt fint uten ribbe. Har heldigvis vokst opp med å ha begg deler, så forsyner meg mest av pinnekjøttet. Anonymkode: fb360...eb0 2
Pringle Skrevet 18. desember 2020 #15 Skrevet 18. desember 2020 Elsker ribbe, når den er riktig tilberedt. Det blir ikke jul uten! Men det er nok med én gang i året. (Og da er det jo greit at det er jul bare én gang pr år.) 1
Sommerkvinnen2020 Skrevet 18. desember 2020 #16 Skrevet 18. desember 2020 Jeg har aldri spist ribbe som liten, egentlig ikke mye svinekjøtt i det hele. Julen 2000 var vi invitert til familie av x mannen min og vi fikk ribbe. Vel for å si det sånn, det er den aller første og den aller siste gangen jeg spiste ribbe, jeg tilbrakte hele kvelden på og og kastet opp. Etter det null svin i det hele Så hva har vi da ti jul? Pinnekjøtt til de som vil ha det, ribbe til de som vil ha det og fisk til meg.
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #17 Skrevet 18. desember 2020 Har ikke spist ribbe siden jeg var 10 år og fant ut hvor oppegående griser er og hvor kjipt de har det. Husker jo forsåvidt smaken og at jeg aldri likte det, men holdt meg til pølse og medisterkaker. Hadde sikkert likt meg å like det med årene, men har altså ikke spiste det på nesten 20 år så vanskelig å si Anonymkode: bb5b9...cf4 3
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #18 Skrevet 18. desember 2020 Jeg liker heller ikke ribbe. Er for mye fett for min del. Og nei, jeg tror ikke fett er farlig, jeg bare synes ikke det smaker godt. Jeg spiser også svinekjøtt ellers foresten. Men det er ikke noe problem for meg da jeg koser meg med medisterkakene mine jeg 😊 Anonymkode: 4e325...ee0
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #19 Skrevet 18. desember 2020 Jeg syns svoren kan være god, men ribba i seg selv, ellers tusen takk! Det er jo så tørt og intetsigende?! Nå er jeg ikke spesielt glad i svinekjøtt forøvrig da, så kan jo tenkes det ligger noe der. Jeg ga det virkelig et forsøk for ikke så lenge siden (var en god stund siden jeg hadde smakt det sist og tenkte at SÅ ille kunne det vel ikke være ), men nei, ribbe er virkelig ingenting for min gane. Pinnekjøtt derimot ❤️ Jeg er glad for at min familie er vant med pinnekjøtt til jul! Ah, det er nydelig! Med kålrabistappe til! Hadde vi derimot hatt ribbe, er det vel vanlig å servere det sammen med medisterkaker? Da hadde det gått bra, likevel Anonymkode: 4d5df...b71 3
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2020 #20 Skrevet 18. desember 2020 Takke meg til nøttestek og vegisterkaker! Anonymkode: b671c...fdb 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå