Gå til innhold

Hva bruker dere potetsalat til?


SoWhat?

Anbefalte innlegg

Konen til broren min lager utrolig god potetsalat. Jeg får stadig et glass og to. Det jeg bruker det til er på ristet brød med servelat eller falukorv under.  Jeg kan ha det til stekte karbonader. Hva bruker dere det til? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg spiser det alene om den er skikkelig digg. :nigo:

Men ellers har vi det til pølser, spekemat, brødmat, grillmat og fisk. 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Grillmat av ymse slag.  Spekekjøtt og -fisk.  Til stekt flesk.  Med sinnamarinert stekt kylling på grov baguette er det veldig godt.

Endret av Jerry Lee
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier aldri å lage eller kjøpe potetsalat, men det hender jeg spiser litt til grillmat eller spekemat når jeg er hos andre. Det er jo helt greit på smak, men jeg bare foretrekker annet tilbehør hvis jeg kan velge 😊

Anonymkode: 7139d...075

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er så glad i potetsalat (må være hjemmelaget, egen oppskrift etter bestemor) at jeg spiser den til hva som helst 🙈

Anonymkode: e2cbb...722

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grillet kylling, pølser, spekemat, helstekt bacon med honning, roastbiff, fisk, tja, helt sikkert mer. 

Anonymkode: fad80...fd2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jerry Lee skrev (25 minutter siden):

Grillmat av ymse slag.  Spekekjøtt og -fisk.  Til stekt flesk.  Med sinnamarinert stekt kylling på grov baguette er det veldig godt.

Sinnamarinert? Er det sterkt? Nam!! :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Rant skrev (7 minutter siden):

Sinnamarinert? Er det sterkt? Nam!! :danse:

Ja.   Bruker krydderet Chili Explosion og Piripiri i blanding med smeltet smør med gressløk og rå gul løk i.

Ligger i kjøla natta over + litt.

 Liker ikke oljer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Jerry Lee said:

Ja.   Bruker krydderet Chili Explosion og Piripiri i blanding med smeltet smør med gressløk og rå gul løk i.

Ligger i kjøla natta over + litt.

 Liker ikke oljer.

Du steker gressløk?? Forsiktig da, antar jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jerry Lee skrev (1 minutt siden):

Ja.   Bruker krydderet Chili Explosion og Piripiri i blanding med smeltet smør med gressløk og rå gul løk i.

Ligger i kjøla natta over + litt.

 Liker ikke oljer.

Digger når det er ekstra spicy. 😄 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
T-Rex skrev (3 minutter siden):

Du steker gressløk?? Forsiktig da, antar jeg.

Nei, da. Den ligger nykuttet og frisk i marinaden. Litt blir nok med i senere steking, men det går greit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rant skrev (4 minutter siden):

Digger når det er ekstra spicy. 😄 

Den...kyllingen...blir litt sinna, men potetsalaten mildner litt og smaker fortreffelig sammen på baguette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemorbare skrev (57 minutter siden):

Jeg spiser det alene om den er skikkelig digg. :nigo:

 

Kan jeg og gjøre.. de med biter, ikke bare tynne sørper.   Med litt pepper på.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Potetsalat er veldig godt til røkt og salt svinekjøtt, som juleskinke og bayonneskinke, eller sommerkoteletter for den del. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...