Gå til innhold

Hva bruker dere potetsalat til?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Konen til broren min lager utrolig god potetsalat. Jeg får stadig et glass og to. Det jeg bruker det til er på ristet brød med servelat eller falukorv under.  Jeg kan ha det til stekte karbonader. Hva bruker dere det til? 

Skrevet

Jeg bruker potetsalat til grillmat og spekemat.

Anonymkode: 6f14b...39c

  • Liker 5
Skrevet

Spekeskinke, potetsalat og flatbrød

Anonymkode: 69dc9...a0d

  • Liker 3
Skrevet

Til roastbeef, karbonader, grillmat, spekemat. 

Anonymkode: 686d3...557

  • Liker 4
Skrevet

Jeg spiser det alene om den er skikkelig digg. :nigo:

Men ellers har vi det til pølser, spekemat, brødmat, grillmat og fisk. 

  • Liker 5
Skrevet

Hel, ovnsbakt laks. Men potetsalaten må være hjemmelaget, og velkrydret med diverse urter.

  • Liker 2
Skrevet

Jeg spiser det egentlig kun på sommeren, til grillmat.

Anonymkode: db35f...1e2

  • Liker 2
Skrevet (endret)

Grillmat av ymse slag.  Spekekjøtt og -fisk.  Til stekt flesk.  Med sinnamarinert stekt kylling på grov baguette er det veldig godt.

Endret av Jerry Lee
  • Liker 1
Skrevet

Jeg pleier aldri å lage eller kjøpe potetsalat, men det hender jeg spiser litt til grillmat eller spekemat når jeg er hos andre. Det er jo helt greit på smak, men jeg bare foretrekker annet tilbehør hvis jeg kan velge 😊

Anonymkode: 7139d...075

  • Liker 2
Skrevet

Jeg er så glad i potetsalat (må være hjemmelaget, egen oppskrift etter bestemor) at jeg spiser den til hva som helst 🙈

Anonymkode: e2cbb...722

  • Liker 2
Skrevet

Grillet kylling, pølser, spekemat, helstekt bacon med honning, roastbiff, fisk, tja, helt sikkert mer. 

Anonymkode: fad80...fd2

  • Liker 1
Skrevet

Spekemat eller grillmat. 

  • Liker 2
Skrevet
Jerry Lee skrev (25 minutter siden):

Grillmat av ymse slag.  Spekekjøtt og -fisk.  Til stekt flesk.  Med sinnamarinert stekt kylling på grov baguette er det veldig godt.

Sinnamarinert? Er det sterkt? Nam!! :danse:

Skrevet
Rant skrev (7 minutter siden):

Sinnamarinert? Er det sterkt? Nam!! :danse:

Ja.   Bruker krydderet Chili Explosion og Piripiri i blanding med smeltet smør med gressløk og rå gul løk i.

Ligger i kjøla natta over + litt.

 Liker ikke oljer.

  • Liker 1
Skrevet
Just now, Jerry Lee said:

Ja.   Bruker krydderet Chili Explosion og Piripiri i blanding med smeltet smør med gressløk og rå gul løk i.

Ligger i kjøla natta over + litt.

 Liker ikke oljer.

Du steker gressløk?? Forsiktig da, antar jeg.

Annonse
Skrevet
Jerry Lee skrev (1 minutt siden):

Ja.   Bruker krydderet Chili Explosion og Piripiri i blanding med smeltet smør med gressløk og rå gul løk i.

Ligger i kjøla natta over + litt.

 Liker ikke oljer.

Digger når det er ekstra spicy. 😄 

Skrevet
T-Rex skrev (3 minutter siden):

Du steker gressløk?? Forsiktig da, antar jeg.

Nei, da. Den ligger nykuttet og frisk i marinaden. Litt blir nok med i senere steking, men det går greit.

Skrevet
Rant skrev (4 minutter siden):

Digger når det er ekstra spicy. 😄 

Den...kyllingen...blir litt sinna, men potetsalaten mildner litt og smaker fortreffelig sammen på baguette.

  • Liker 2
Skrevet
Lillemorbare skrev (57 minutter siden):

Jeg spiser det alene om den er skikkelig digg. :nigo:

 

Kan jeg og gjøre.. de med biter, ikke bare tynne sørper.   Med litt pepper på.

  • Liker 2
Skrevet

Potetsalat er veldig godt til røkt og salt svinekjøtt, som juleskinke og bayonneskinke, eller sommerkoteletter for den del. 

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...