AnonymBruker Skrevet 16. desember 2020 #1 Skrevet 16. desember 2020 Hvilken naturell yoghurt synes du er best? Jeg foretrekker tykke yoghurter og liker best Synnøve sin gresk yoghurt naturell, men den er jo så dyr.. Anonymkode: a371c...e44 1
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2020 #2 Skrevet 16. desember 2020 Synnøves greske er best, så da blir det den, uavhengig av pris. Anonymkode: f6c45...0a8
Thaila Skrevet 16. desember 2020 #3 Skrevet 16. desember 2020 Jeg synes gresk og tyrkisk yoghurt er noe heilt annet enn den vanlige norske yoghurten. Jeg liker den, men stort sett kjøper jeg bare naturelle fra Tine. Synes også Røros yoghurten er god men den er veldig dyr.
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2020 #4 Skrevet 17. desember 2020 Salakis eller Sütdiyari. Anonymkode: c23f0...e0d 3
Thaila Skrevet 17. desember 2020 #5 Skrevet 17. desember 2020 Spiste denne tyrkiske yoghurten i Sverige. 10% fett, skikkelig feit og god 😍 men den var ikke stiv sånn som annen grek og tyrkisk yoghurt. https://www.arla.se/produkter/arla-koket/eko-turkisk-yoghurt-10pct-500ml-492941/
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2020 #6 Skrevet 17. desember 2020 Synnøve finden sin greske er ikke god. De bruker fortykningsmiddel for å få den tykk. Kjøper den tyrkiske youghurten som er i bøtter, husker aldri hva den heter. Men den er tykk, og de selger den på Coop her. Anonymkode: 22d12...78f 3
Gjest Føsleguri Skrevet 17. desember 2020 #7 Skrevet 17. desember 2020 Ulik yoghurt naturell til ulikt bruk. Til frokostblandingen blir gresk yoghurt for tykk, da bruker jeg Biola.
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2020 #8 Skrevet 17. desember 2020 Kjøper yoghurten som selges i hvite spann med bilde av en barte-Lars utenpå. Anonymkode: 00c27...b9e 3
Alvilda Skrevet 17. desember 2020 #9 Skrevet 17. desember 2020 Jeg liker den greske eller den tyrkiske best. Men kan også kjøpe de billigste naturell youghurtene.
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2020 #10 Skrevet 19. desember 2020 Jeg har fri tilgang på tankmelk og lager min egen yoghurt. Laget først en yoghurtstarter, og så lager jeg ny av den minst en gang i uken. Anonymkode: 766bb...53f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå