AnonymBruker Skrevet 16. desember 2020 #1 Skrevet 16. desember 2020 Vi skal ha kalkun til middag i helgen. Blir ikke hel kalkun, men kalkunfilet. Vi lager waldorfsalat, men hva annet er godt til? Hvilken saus og grønnsaker bruker dere til? Anonymkode: f4316...829
Melonas Skrevet 16. desember 2020 #2 Skrevet 16. desember 2020 Fløtegratinerte poteter og rosenkål. 2
LittDiva Skrevet 16. desember 2020 #3 Skrevet 16. desember 2020 Røkelaks mousse på en ristet baquettskive til forrett. Fløtegratinerte poteter, rosenkål med bacon og sitron, og enten fløtesaus eller basilikum/ appelsinsaus til kalkunbryst. Og skikkelig kraftig hjemmelaget sjokoladepudding med vaniljesaus til dessert. Dette pleier vi å ha på nyttårsaften, eller rundt juletider om vi har gjester. Vet du ikke spurte hele menyen, men 🤗. 3
Meadow Skrevet 17. desember 2020 #4 Skrevet 17. desember 2020 Vi pleier å ha smørdampede grønnsaker (rosenkål, gulerøtter og blomkål), poteter og fløtesaus. Aldri Waldorf, kan ikke fordra det. 1
nocebo Skrevet 17. desember 2020 #5 Skrevet 17. desember 2020 Waldorf, ris, babygulrøtter og hermetiske fersken.
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2020 #6 Skrevet 17. desember 2020 Meadow skrev (6 timer siden): Vi pleier å ha smørdampede grønnsaker (rosenkål, gulerøtter og blomkål), poteter og fløtesaus. Aldri Waldorf, kan ikke fordra det. Takk for tips. 👍 Enig ang Waldorf, men de andre her i familien mener visst det hører med. De sier til meg at waldorf som kjøpes i butikk, ikke kan sammenlignes med den hjemmelagde. Men jeg er fortsatt skeptisk til å prøve. Anonymkode: f4316...829
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2020 #7 Skrevet 17. desember 2020 LittDiva skrev (9 timer siden): Røkelaks mousse på en ristet baquettskive til forrett. Fløtegratinerte poteter, rosenkål med bacon og sitron, og enten fløtesaus eller basilikum/ appelsinsaus til kalkunbryst. Og skikkelig kraftig hjemmelaget sjokoladepudding med vaniljesaus til dessert. Dette pleier vi å ha på nyttårsaften, eller rundt juletider om vi har gjester. Vet du ikke spurte hele menyen, men 🤗. Fløtegratinerte poteter hørtes godt ut til. Bacon også sikkert. Leste et sted om andre som også brukte det til. Takk for tips! 👍😊 Anonymkode: f4316...829
Pineapplestar Skrevet 17. desember 2020 #8 Skrevet 17. desember 2020 Trines matblogg har en kjempegod oppskrift på kalkunbryst med portvinssaus, hasselbackpoteter og vintersalat (med bla. rødkål, eple, grønnkål og valnøtter). Anbefales sterkt! 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2020 #9 Skrevet 17. desember 2020 Brokkolisalat med bacon Anonymkode: a248e...9d0
Brunhilde Skrevet 20. desember 2020 #10 Skrevet 20. desember 2020 AnonymBruker skrev (På 17.12.2020 den 12.05): Brokkolisalat med bacon Anonymkode: a248e...9d0 Det er veldig godt. Jeg pleier å bruke oppskriften på meny.no, og bruker den helst til laks. Til kalkun er det godt med (i tillegg til waldorf uten stangselleri) potet, lettstekt rosenkål, gulrøtter, erter og bønner. Og fløtesaus. Jeg syns fløtesaus er et must, derfor bruker jeg aldri fløtegratinerte poteter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå