Gå til innhold

kålstuing, sammen med...?


Anbefalte innlegg

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Nei, nei, nei...  Til spekesild må det være kålrabistappe 😄 (og sylta rødbeter og løkstrimler)

Anonymkode: ba9e3...b83

Aldri prøvd (kålrabistappen, altså). Har det til gode! 😀

Skrevet
visp skrev (På 15.12.2020 den 23.27):

Jeg pleier å ha det med kjøttkaker og bankebiff, men jeg elsker kålstuing og når jeg tenker meg om så passer det vel nesten til alt! Ikke til grøtris kanskje:) Veldig lett å lage selv da. Har ikke smakt den ferdige, men sikkert god.

Sikker på at den er supergod oppå grøtrisen!!! Namme!!🤣🤣  hehe

Men kjøttkaker, og medisterkaker smaker det kjempegodt til👍😊

Anonymkode: 14706...a26

Skrevet
AnonymBruker skrev (52 minutter siden):

Nei, nei, nei...  Til spekesild må det være kålrabistappe 😄 (og sylta rødbeter og løkstrimler)

Anonymkode: ba9e3...b83

Jojojo.   Det er nydelig.   Men, ja...enig i kål'abistappe, også.  Eller prøv gulrot/gulrot&sukkerertstuing. DET er godt det.

Det i din parentes er da en selvfølge til spekesild men her snakkes nå altså om stua kål...og det er også 'baska godt til spekesild.

Skrevet
T-Rex skrev (58 minutter siden):

Aldri prøvd (kålrabistappen, altså). Har det til gode! 😀

Det ER godt....men vi prater om stua kål her, nå...   😉

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...