AnonymBruker Skrevet 15. desember 2020 #1 Skrevet 15. desember 2020 Jeg har lest flere steder at det anbefales å dampe pinnekjøttet på toppen av poteter. Men kjenner jeg er skeptisk. Vil ikke potene bli overkokt etter 2,5-3 timer i kokende vann? Ser for meg en "grøt" av ihjelkokte poteter. Noen som har prøvd? Erfaringer? Tips? Anonymkode: e2d3b...8c6
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2020 #2 Skrevet 15. desember 2020 Har testet det, og potetene ble perfekte! Eneste jeg ikke likte med det, var at potetene smakte litt mye pinnekjøtt når vi skulle steke rester til annet senere. Men til selve middag: perfekt! Anonymkode: ada2f...a11
Melena Skrevet 15. desember 2020 #3 Skrevet 15. desember 2020 Støtter denne over. Funker like bra hver gang! Jeg synes de smaker nydelig, men vil tro mange vil mene de blir vel salte og for mye «pinnekjøttsmak». Server gjerne i egen skål, men ha vanlig i tillegg. Både mandel og amadine funker👍🏼
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2020 #4 Skrevet 15. desember 2020 Det er så mye fett at de holder seg faste og fine. Prøvd det ett par ganger med godt Hell! Anonymkode: eb348...d4a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå