Gå til innhold

Kebabkjøtt (svin) på vestlandet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har etter å ha flyttet til Bergen funnet ut at dette ikke eksisterer ? Har ikke vært innom ALLE kebabsjappene i Bergen, men føler at det kun går i Biff, lam og kylling.  Stemmer dette?

På østlandet var det ikke så vanskelig å finne kebabkjøtt av svin. Er det virkelig ingen sjapper i Bergen som serverer det?  Lam er godt det, men savner svin.

Anonymkode: 63e62...ba1

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spiser de i det hele tatt svin der kebaben kommer fra? Tipper dette er tilpasset østlandske forhold, fordi det er det som selger best der. Resten av landet er jo ikke så totalt svinefrelst.

Anonymkode: 480a7...6b6

  • Liker 5
Skrevet

Du finner ikke en eneste "kebabsjappe" med skikkelig kebab som har svinekjøtt på Østlandet heller.

Anonymkode: 173f7...e4b

  • Liker 10
Skrevet
AnonymBruker skrev (50 minutter siden):

Jeg har etter å ha flyttet til Bergen funnet ut at dette ikke eksisterer ? Har ikke vært innom ALLE kebabsjappene i Bergen, men føler at det kun går i Biff, lam og kylling.  Stemmer dette?

På østlandet var det ikke så vanskelig å finne kebabkjøtt av svin. Er det virkelig ingen sjapper i Bergen som serverer det?  Lam er godt det, men savner svin.

Anonymkode: 63e62...ba1

Er da ingen kebabsjapper som bruker svinekjøtt på østlandet. Det går i biff. lam og kylling. Hvor mener du at de har hatt svin?

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Du finner ikke en eneste "kebabsjappe" med skikkelig kebab som har svinekjøtt på Østlandet heller.

Anonymkode: 173f7...e4b

Jo, det gjør man. Kan nevne to: Balkan og Campino. 

Anonymkode: 63e62...ba1

Skrevet
SamusAran skrev (1 minutt siden):

Er da ingen kebabsjapper som bruker svinekjøtt på østlandet. Det går i biff. lam og kylling. Hvor mener du at de har hatt svin?

Campino og Balkan, google it

Anonymkode: 63e62...ba1

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Campino og Balkan, google it

Anonymkode: 63e62...ba1

Glemte også å nevne kebab House (Sarpsborg)

Anonymkode: 63e62...ba1

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Campino og Balkan, google it

Anonymkode: 63e62...ba1

Seriøst aldri sett det før. Veldig rart, siden det utelukker muslimer som kundegruppe.

  • Liker 2
Skrevet

Jøss. Aldri hørt om! Høres veldig rart ut - ikke spesielt rart at du ikke finner det i Bergen. Du finner det ikke i Oslo heller. 

Skrevet
SamusAran skrev (1 minutt siden):

Seriøst aldri sett det før. Veldig rart, siden det utelukker muslimer som kundegruppe.

Hvorfor er det rart? Skal butikker og restauranter slutte å selge ribbe, pølser, bacon og koteletter fordi det "utelukker muslimer som kundegruppe?" 😂

Anonymkode: eda60...927

  • Liker 1
Skrevet

Kebab med svin 😂😂

Det har jeg aldri hørt om, blir som fårikål med kylling istedet.. 

Anonymkode: 27410...716

  • Liker 7
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Kebab med svin 😂😂

Det har jeg aldri hørt om, blir som fårikål med kylling istedet.. 

Anonymkode: 27410...716

Nei, så drastisk er det ikke. Svin og kylling funker mye til det samme. Funker kebab til kylling, funker det til svin. Kjøttet blir jo "myrdet" av krydder uansett.

Anonymkode: eda60...927

Skrevet

I Rogaland får du kebab med svin. Beste kebaben! 

Anonymkode: a1551...db8

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Nei, så drastisk er det ikke. Svin og kylling funker mye til det samme. Funker kebab til kylling, funker det til svin. Kjøttet blir jo "myrdet" av krydder uansett.

Anonymkode: eda60...927

Ikke nødvendigvis, spørs hvordan en lager den. Synes bare svinekjøtt har en mye mer spesiell smak enn de andre kjøttypene så blir kanskje litt uvant. 

Anonymkode: 27410...716

Skrevet
AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Hvorfor er det rart? Skal butikker og restauranter slutte å selge ribbe, pølser, bacon og koteletter fordi det "utelukker muslimer som kundegruppe?" 😂

Anonymkode: eda60...927

Kebab er jo typisk junkfood for folk av opprinnelse fra Midtøsten da 🙂 Skjønner ikke hvor de får tak i spyd med svinekjøtt men 😛 

AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Ikke nødvendigvis, spørs hvordan en lager den. Synes bare svinekjøtt har en mye mer spesiell smak enn de andre kjøttypene så blir kanskje litt uvant. 

Anonymkode: 27410...716

Svinekjøtt smaker jo om mulig enda mindre enn kylling, men greit nok haha!

Skrevet
SamusAran skrev (1 time siden):

Kebab er jo typisk junkfood for folk av opprinnelse fra Midtøsten da 🙂 Skjønner ikke hvor de får tak i spyd med svinekjøtt men 😛 

Svinekjøtt smaker jo om mulig enda mindre enn kylling, men greit nok haha!

det er nok flere nordmenn som kjøper kebab enn folk fra Midtøsten her i Norge. Og det er ikke bare folk fra midtøsten som lager kebab. har selv smakt kebab med svinekjøtt, det er ikke store forskjellen. 

Anonymkode: eda60...927

Skrevet

Kebab skal være med fårekjøtt.

Jeg skjønner til dels kylling for de som misliker smaken av kjøtt, men det er misbruk av biff og bare feil å bruke svin.

Skrevet (endret)

Gyros er ganske likt konsept som kebab og selges ofte med svinekjøtt.  

Søkte på Google og der står det at Bergen har en gyros-sjappe som heter Greek Gyros house:

https://gyroshouse.no/?fbclid=IwAR3oEdeUc8BBr0AtzIEwyQh_yM6qqAohjaHkms_XVrHbDRMSWxjAw5EnWWM

https://www.foodora.no/en/restaurant/n7mm/greek-gyros-house-mp?r=1&gclid=CjwKCAiAt9z-BRBCEiwA_bWv-BlOxWSvP4j5hK1lW6Vxv7sEG9dQ0PqjZU_08cau_5gxOysTbuokkxoCFQkQAvD_BwE#

Blir litt annerledes enn kebab siden sausene du kan velge mellom er tzatziki, aiolo og chilimajones. 

Jeg har aldri besøkt gyros-sjappen jeg lenket til så aner ikke hvordan den smaker. Også mulig det finnes flere gyros-sjapper i Bergen, men var kun denne som dukket opp da jeg googlet. 

 

Endret av SVK
Skrevet
AnonymBruker skrev (12 timer siden):

Jeg har etter å ha flyttet til Bergen funnet ut at dette ikke eksisterer ? Har ikke vært innom ALLE kebabsjappene i Bergen, men føler at det kun går i Biff, lam og kylling.  Stemmer dette?

På østlandet var det ikke så vanskelig å finne kebabkjøtt av svin. Er det virkelig ingen sjapper i Bergen som serverer det?  Lam er godt det, men savner svin.

Anonymkode: 63e62...ba1

Har hørt at det blir gjort mye ekkelt med det kebabtilbehøret som nordmenn oftest spiser, som den milde sausen. Så svinekebab hadde jeg aldri turt å spise as. 🤣

Men jeg skjønner uansett ikke hvordan du smaker hvilket kjøtt en kebab er laget av, maken til svineri av overdrevent mye saus og krydder skal man lete lenge etter. Og man spiser det bare i grisefylla uansett, så kebab smaker uansett bare kebab...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...