AnonymBruker Skrevet 12. desember 2020 #1 Del Skrevet 12. desember 2020 Jeg pleier å steke lakefilet i panne. Hvordan blir det med laksefilet som har skinn? Noe av det som gjør det så godt er jo at undersiden blir sprø, men det forsvinner vel når jeg tar av skinnet etter steking. Hva gjør dere med laks med skinn? Panne, ovn, folie..? Anonymkode: 0efc5...594 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2020 #2 Del Skrevet 12. desember 2020 Jeg skinnsteker all fisk. Sjelden laks, men ofte feks torsk, lysing eller fjellørret. Kveite kan også skinnstekes. Det viktigste når man skinnsteker er å skrape skinnet fritt for skjell. Det blir litt søl, men er verdt det når man har et fiskeslag med så store skjell som på laks. Så tørker man godt, og steker stykket i varm non stick-panne i olje. Jeg pleier å steke hele tiden på skinnsiden. Når jeg ser at skinnet begynner å bli gyllent og sprøtt, har jeg smørterninger i pannen, tilter den litt på skrå, og øser stykkene på kjøttsidene til de er ferdige. 2-3 minutters kontinuerlig øsing pleier å være passe. Anonymkode: d945c...acb 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/#findComment-26576275 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Føsleguri Skrevet 12. desember 2020 #3 Del Skrevet 12. desember 2020 Jeg baker alltid laks/ørret i folie i stekeovn fordi da slipper jeg å bruke fett og slipper steke-osen. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/#findComment-26576709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solmåneogstjerner Skrevet 12. desember 2020 #4 Del Skrevet 12. desember 2020 Hvorfor tar du bort skinnet? Det er jo kjempegodt når det er ordentlig sprøstekt! Du kan selvsagt skjære av skinnet først hvis du ikke vil ha det. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/#findComment-26576721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meadow Skrevet 12. desember 2020 #5 Del Skrevet 12. desember 2020 (endret) Jeg tar av skinnet før steking, synes det er litt ekkelt og det smaker for mye fisk. Endret 12. desember 2020 av Meadow Presisering Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/#findComment-26576723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2020 #6 Del Skrevet 12. desember 2020 Meadow skrev (32 minutter siden): Jeg tar av skinnet før steking, synes det er litt ekkelt og det smaker for mye fisk. Er det vanskelig å få bort før steking? Mener jeg har lest at det er best å ha det på siden det er lettere å fjerne etterpå Anonymkode: 0efc5...594 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/#findComment-26576888 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solmåneogstjerner Skrevet 12. desember 2020 #7 Del Skrevet 12. desember 2020 (endret) AnonymBruker skrev (1 time siden): Er det vanskelig å få bort før steking? Mener jeg har lest at det er best å ha det på siden det er lettere å fjerne etterpå Anonymkode: 0efc5...594 Lettere etterpå ja. Da kan du jo bare dra det av. Men med en brukbar kniv så er det jo ikke akkurat vanskelig å få av skinnet før heller... Endret 12. desember 2020 av solmåneogstjerner Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/#findComment-26577210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2020 #8 Del Skrevet 12. desember 2020 Føsleguri skrev (1 time siden): Jeg baker alltid laks/ørret i folie i stekeovn fordi da slipper jeg å bruke fett og slipper steke-osen. Hvis man skal ovnsbake fiskefilet er det bedre å legge stykker på stekebrett dekket med folie, med skinnsiden ned. Hvis man pakker inn i folie mister man fullstendig muligheten til å sjekke underveis om fisken er ferdig varmebehandlet. Å bruke fett når man tilbereder særlig mager fisk er for øvrig en fordel for smak og saftig resultat. Anonymkode: d945c...acb Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/#findComment-26577216 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Føsleguri Skrevet 12. desember 2020 #9 Del Skrevet 12. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Hvis man skal ovnsbake fiskefilet er det bedre å legge stykker på stekebrett dekket med folie, med skinnsiden ned. Hvis man pakker inn i folie mister man fullstendig muligheten til å sjekke underveis om fisken er ferdig varmebehandlet. Å bruke fett når man tilbereder særlig mager fisk er for øvrig en fordel for smak og saftig resultat. Anonymkode: d945c...acb Jeg tar ut pakken, åpner den, ser om fisken er ferdig, inn i ovn igjen hvis den ikke er ferdig. Laks og ørret er ikke mager fisk. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1432705-laks-med-skinn/#findComment-26577251 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå