Gjest Pippi1979 Skrevet 12. desember 2020 #1 Skrevet 12. desember 2020 (endret) Hei:-) jeg skal lage biff wellington og servere den med blant annet hasselbackpoteter. Kan jeg steke potetene nederst i ovnen, og biff wellington i midten på varmluft? Eller bør jeg forsteke potetene halvveis, og så putte de inn igjen i ovnen mens biffen hviler? Aldri laget biff wellington før, og vil den skal bli bra:-) Endret 12. desember 2020 av Pippi1979
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2020 #2 Skrevet 12. desember 2020 11 hours ago, Pippi1979 said: Hei:-) jeg skal lage biff wellington og servere den med blant annet hasselbackpoteter. Kan jeg steke potetene nederst i ovnen, og biff wellington i midten på varmluft? Eller bør jeg forsteke potetene halvveis, og så putte de inn igjen i ovnen mens biffen hviler? Aldri laget biff wellington før, og vil den skal bli bra:-) går fint. biff wellington stekes gjerne i to trinn, først på høy varme (200-220) for å få sprø butterdeig, så lavere (150?) for å steke kjøttet ferdig. Så kan evt potetene få 5-10 min på full guffe mens kjøttet hviler. men: bruk steketermometer, og regn mer tid på poteter enn kjøtt Anonymkode: ef2ac...948
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2020 #3 Skrevet 12. desember 2020 Det heter Beef Wellington. Beef er fellesbetegnelse på storfekjøtt. Anonymkode: 17f0b...6fa 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2020 #4 Skrevet 13. desember 2020 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Det heter Beef Wellington. Beef er fellesbetegnelse på storfekjøtt. Anonymkode: 17f0b...6fa Biff er det norske ordet for beef. Anonymkode: bf8e5...916
Brunhilde Skrevet 13. desember 2020 #5 Skrevet 13. desember 2020 AnonymBruker skrev (12 timer siden): Det heter Beef Wellington. Beef er fellesbetegnelse på storfekjøtt. Anonymkode: 17f0b...6fa Ikke på norsk, på norsk heter det faktisk "biff Wellington" eller "oksefilet Wellington".
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2020 #6 Skrevet 13. desember 2020 1 hour ago, AnonymBruker said: Biff er det norske ordet for beef. Anonymkode: bf8e5...916 tja, nei er det det? steak = biff beef = storfe/ku og peppes pizza "med biff" er på ingen måte biffkjøtt, men vesentlig dårligere kjøtt, oversatt fra engelsk Beef Anonymkode: ef2ac...948
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2020 #7 Skrevet 13. desember 2020 55 minutter siden, Brunhilde said: Ikke på norsk, på norsk heter det faktisk "biff Wellington" eller "oksefilet Wellington". ...og egentlig en grei fornorskning, man bruker biifkjøtt til Wellington, neppe høyrygg og slikt Anonymkode: ef2ac...948 1
Brunhilde Skrevet 13. desember 2020 #8 Skrevet 13. desember 2020 AnonymBruker skrev (39 minutter siden): ...og egentlig en grei fornorskning, man bruker biifkjøtt til Wellington, neppe høyrygg og slikt Anonymkode: ef2ac...948 Nettopp!
Catnip Skrevet 13. desember 2020 #9 Skrevet 13. desember 2020 Åååh, kan jeg komme på middag til deg, TS? 😁😁😁
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå