AnonymBruker Skrevet 11. desember 2020 #1 Skrevet 11. desember 2020 På matportalen står det at gravide kan spise påleggsild. Jeg synes det høres rart ut for den fisken er jo rå? Noen som vet? Anonymkode: f7000...8bc
Skogkløver Skrevet 11. desember 2020 #2 Skrevet 11. desember 2020 (endret) Både røkelaks og sushi er rå fisk, det er også innafor for gravide. Bare pass på å spise relativt nyåpnet pålegg godt innafor utløpsdato edit: sushi av rå laks altså, ikke alle typer Endret 11. desember 2020 av Skogkløver
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2020 #3 Skrevet 11. desember 2020 Sushi er faktisk ikke rå. Den er frysebehandlet i -20 grader over minst 24 timer Anonymkode: 2e161...8aa
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2020 #4 Skrevet 11. desember 2020 AnonymBruker skrev (57 minutter siden): Sushi er faktisk ikke rå. Den er frysebehandlet i -20 grader over minst 24 timer Anonymkode: 2e161...8aa Den er jo fortsatt rå. Ikke kokt eller stekt. (Sushi av laks altså) og de fleste restauranter bruker vel oppdrettslaks, den trengs ikke fryses. Villaks må fryses for å drepe parasitter. Å fryse ting gjør det jo ikke mindre rått, spiser du rå kylling sålenge den er fryst? 😂 Anonymkode: c720a...5ce 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå