Zienna Skrevet 9. desember 2020 #1 Skrevet 9. desember 2020 Hos oss lager vi alltid kjøttrull, sylterull og kokt lammelår. Så lager vi sursild og karrisild på glass. Vi kjøper sølvløk, sylteagurk, kapers og rødbeter på glass. Da trenger man bare lettrømme, majones, dill, persille og sitron for at julefrokosten blir super! Bruker epler og druer fra fruktfatet i salater. Har jeg glemt noe? Ja. Personlig er jeg aller mest glad i rekesalaten som jeg lager med mye grønne erter. Godt brød, gjerne rugbrød, er også viktig.
Pringle Skrevet 9. desember 2020 #2 Skrevet 9. desember 2020 Det meste her lager seg selv... men jeg har mye av det samme pålegget året rundt - roastbiff, skinkestek, lammestek, pulled beef, pulled pork, div. nøttesmør, tunfisksalat, skinkesalat, og modner ost - noe lages dermed også rundt jul, og noe spises også i jula. 1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #3 Skrevet 9. desember 2020 Lager sylta rødløk, å det er vel egentlig det eneste 😂 hender seg jeg rører sammen en god eggesalat Anonymkode: 14fcc...59f 1
Zienna Skrevet 9. desember 2020 Forfatter #4 Skrevet 9. desember 2020 Pringle skrev (5 minutter siden): Det meste her lager seg selv... men jeg har mye av det samme pålegget året rundt - roastbiff, skinkestek, lammestek, pulled beef, pulled pork, div. nøttesmør, tunfisksalat, skinkesalat, og modner ost - noe lages dermed også rundt jul, og noe spises også i jula. Høres godt ut. Man trenger slett ikke å lage alt selv. Min erfaring at det ofte er tilbehøret som gjør en rett.
Zienna Skrevet 9. desember 2020 Forfatter #5 Skrevet 9. desember 2020 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Lager sylta rødløk, å det er vel egentlig det eneste 😂 hender seg jeg rører sammen en god eggesalat Anonymkode: 14fcc...59f Jeg bruker også å lage syltet rødløk. Det passer til alt og holder seg ganske lenge i kjøleskapet. I den rekesalaten jeg lager til jul, bruker jeg også egg. Deler hardkokte egg på langs og tvers i eggedeleren og har i salaten.
Arkana Skrevet 10. desember 2020 #6 Skrevet 10. desember 2020 Jeg lager sylte, potetsalat, rødbetesalat og majones selv. 1
Brunhilde Skrevet 11. desember 2020 #7 Skrevet 11. desember 2020 Jeg koker tunge og bayonneskinke, men resten kjøper jeg ferdig. Vi er ikke så mange, så om jeg skal lage selv blir det lett veldig mye. Lager salater og aioli om det teller.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå