Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har du noen gode tips til en liten forrett til pinnekjøtt? Ikke for at det skal bli mindre mat etterpå, men for å gi gjestene en ekstra god overraskelse før hovedretten :) ikke store og veldig mettende forretter.

Anonymkode: 34119...bde

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lefse rull med snøfrisk og laks? Bare et par skiver med på roccula.

 

Anonymkode: c7edc...b76

  • Liker 4
Skrevet

Røkelaksmousse på rugbrødtoast.

Anonymkode: 307fe...04a

  • Liker 4
Skrevet

Rakfisk

Anonymkode: 3090e...e8e

  • Liker 5
Skrevet

Ikke noe. Bare mye pinnekjøtt. 

Anonymkode: 31d6f...e66

  • Liker 24
Skrevet

Rekker ikke spise noe spesielt etter julefrokost og snop før middag kl 17. så her går vi sultne til bords 😀

Anonymkode: 96643...44a

  • Liker 1
Skrevet

Et glass musserende. Ingen grunn til å spise noe før pinnekjøtt! 😄

  • Liker 7
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Røkelaksmousse på rugbrødtoast.

Anonymkode: 307fe...04a

Det pleier jeg også ha, veldig populært.

Skrevet

I fjor fikk jeg servert pinnekjøtt annendagen, med rekecocktail som forrett. Syttitalls-tradisjonsmat før eldgammel tradisjonsmat, og det smakte deilig, faktisk! Den friske og lette  rekecocktailen ( hun brukte denne oppskriften ) var helt perfekt før pinnekjøttet, sammen med et glass cava. 

  • Liker 2
Skrevet

Synes ikke noe om forrett, spesielt ikke til pinnekjøtt. Da skal jeg ha max plass til pinnekjøtt! Så den ville jeg stått over. 

Anonymkode: 18754...ca0

  • Liker 7
Skrevet

Ville gått for noe typisk norsk. God røkelaks på toast/rugbrød med ramsløkpesto/smør og ruccola. Eller pepperkaker med blåmuggost som står på salongbordet som "ventemat".

  • Liker 2
Skrevet

Jåleri, eller sparing av dyrt kjøtt. 

Anonymkode: 48736...e0d

  • Liker 1
Skrevet

Ribbe. Eller det bør vel helst spises samtidig.

Anonymkode: d914f...5e5

Skrevet
AnonymBruker skrev (22 timer siden):

Lefse rull med snøfrisk og laks? Bare et par skiver med på roccula.

 

Anonymkode: c7edc...b76

Jeg ville byttet ut laksen med rakfisk, og med litt vårløk i tillegg. Veldig godt!

Anonymkode: b26a1...341

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (9 timer siden):

Jeg ville byttet ut laksen med rakfisk, og med litt vårløk i tillegg. Veldig godt!

Anonymkode: b26a1...341

Ja men rakfisk er ikke for alle :) Jeg kjenner ingen som spiser det.

Anonymkode: c7edc...b76

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (57 minutter siden):

Ja men rakfisk er ikke for alle :) Jeg kjenner ingen som spiser det.

Anonymkode: c7edc...b76

Det lukter råttent så jeg tenker at det også smaker råttent.  Jeg ville latt være med forretten og heller hatt dessert. 

  • Liker 1
Skrevet
Apocalypte skrev (9 minutter siden):

Det lukter råttent så jeg tenker at det også smaker råttent.  Jeg ville latt være med forretten og heller hatt dessert. 

Smaker nydelig 😊 

Anonymkode: 696e0...0d3

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Ja men rakfisk er ikke for alle :) Jeg kjenner ingen som spiser det.

Anonymkode: c7edc...b76

Så rart, jeg kjenner mange som spiser det. 

Anonymkode: 696e0...0d3

Skrevet

Ingen forrett på julaften. 

  • Liker 1
Skrevet

På julaften bruker vi ikke forrett - alle gleder seg så utrolig til pinnekjøttet at det trengs ikke. Men vi bruker å ha litt salte chips, klementiner og kanskje noen milde oliven framme på salongbordet til aperitifen. 

Hvis jeg serverer pinnekjøtt en annen dag i jula så kan jeg derimot finne på å ha forrett. Jordskokksuppe, stuede kantareller og syltet rødløk på surdeigkjeks, hjemmelaget ravioli (maks 2-3 puter til hver) med blåmuggost og pære... det viktigste er at det er smått, litt friskt og lett. 

Anonymkode: f3ffd...206

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...