AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #1 Skrevet 9. desember 2020 Har du noen gode tips til en liten forrett til pinnekjøtt? Ikke for at det skal bli mindre mat etterpå, men for å gi gjestene en ekstra god overraskelse før hovedretten ikke store og veldig mettende forretter. Anonymkode: 34119...bde
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #2 Skrevet 9. desember 2020 Lefse rull med snøfrisk og laks? Bare et par skiver med på roccula. Anonymkode: c7edc...b76 4
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #3 Skrevet 9. desember 2020 Røkelaksmousse på rugbrødtoast. Anonymkode: 307fe...04a 4
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #5 Skrevet 9. desember 2020 Ikke noe. Bare mye pinnekjøtt. Anonymkode: 31d6f...e66 24
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #6 Skrevet 9. desember 2020 Rekker ikke spise noe spesielt etter julefrokost og snop før middag kl 17. så her går vi sultne til bords 😀 Anonymkode: 96643...44a 1
Jolene Skrevet 9. desember 2020 #7 Skrevet 9. desember 2020 Et glass musserende. Ingen grunn til å spise noe før pinnekjøtt! 😄 7
LittDiva Skrevet 9. desember 2020 #8 Skrevet 9. desember 2020 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Røkelaksmousse på rugbrødtoast. Anonymkode: 307fe...04a Det pleier jeg også ha, veldig populært.
Hedy Lamarr Skrevet 9. desember 2020 #9 Skrevet 9. desember 2020 I fjor fikk jeg servert pinnekjøtt annendagen, med rekecocktail som forrett. Syttitalls-tradisjonsmat før eldgammel tradisjonsmat, og det smakte deilig, faktisk! Den friske og lette rekecocktailen ( hun brukte denne oppskriften ) var helt perfekt før pinnekjøttet, sammen med et glass cava. 2
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #10 Skrevet 10. desember 2020 Synes ikke noe om forrett, spesielt ikke til pinnekjøtt. Da skal jeg ha max plass til pinnekjøtt! Så den ville jeg stått over. Anonymkode: 18754...ca0 7
little fairy Skrevet 10. desember 2020 #11 Skrevet 10. desember 2020 Ville gått for noe typisk norsk. God røkelaks på toast/rugbrød med ramsløkpesto/smør og ruccola. Eller pepperkaker med blåmuggost som står på salongbordet som "ventemat". 2
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #12 Skrevet 10. desember 2020 Jåleri, eller sparing av dyrt kjøtt. Anonymkode: 48736...e0d 1
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #13 Skrevet 10. desember 2020 Ribbe. Eller det bør vel helst spises samtidig. Anonymkode: d914f...5e5
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #14 Skrevet 10. desember 2020 AnonymBruker skrev (22 timer siden): Lefse rull med snøfrisk og laks? Bare et par skiver med på roccula. Anonymkode: c7edc...b76 Jeg ville byttet ut laksen med rakfisk, og med litt vårløk i tillegg. Veldig godt! Anonymkode: b26a1...341 2
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2020 #15 Skrevet 11. desember 2020 AnonymBruker skrev (9 timer siden): Jeg ville byttet ut laksen med rakfisk, og med litt vårløk i tillegg. Veldig godt! Anonymkode: b26a1...341 Ja men rakfisk er ikke for alle Jeg kjenner ingen som spiser det. Anonymkode: c7edc...b76 2
Djungelvrål Skrevet 11. desember 2020 #16 Skrevet 11. desember 2020 AnonymBruker skrev (57 minutter siden): Ja men rakfisk er ikke for alle Jeg kjenner ingen som spiser det. Anonymkode: c7edc...b76 Det lukter råttent så jeg tenker at det også smaker råttent. Jeg ville latt være med forretten og heller hatt dessert. 1
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2020 #17 Skrevet 11. desember 2020 Apocalypte skrev (9 minutter siden): Det lukter råttent så jeg tenker at det også smaker råttent. Jeg ville latt være med forretten og heller hatt dessert. Smaker nydelig 😊 Anonymkode: 696e0...0d3
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2020 #18 Skrevet 11. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 time siden): Ja men rakfisk er ikke for alle Jeg kjenner ingen som spiser det. Anonymkode: c7edc...b76 Så rart, jeg kjenner mange som spiser det. Anonymkode: 696e0...0d3
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2020 #20 Skrevet 11. desember 2020 På julaften bruker vi ikke forrett - alle gleder seg så utrolig til pinnekjøttet at det trengs ikke. Men vi bruker å ha litt salte chips, klementiner og kanskje noen milde oliven framme på salongbordet til aperitifen. Hvis jeg serverer pinnekjøtt en annen dag i jula så kan jeg derimot finne på å ha forrett. Jordskokksuppe, stuede kantareller og syltet rødløk på surdeigkjeks, hjemmelaget ravioli (maks 2-3 puter til hver) med blåmuggost og pære... det viktigste er at det er smått, litt friskt og lett. Anonymkode: f3ffd...206 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå