Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

På helsenorge (feks) står det at pulveret må blandes på minst 70 grader for å unngå bakterier som kan være i melka. Men på pulverboksen står det at vannet skal kokes (selvfølgelig) og så avkjøles til 40 grader før pulveret has i for å ta vare på næringsinnholdet. 
 

hva skal en egentlig gjøre? Hva gjør dere? 

Anonymkode: 850d1...6a3

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du bør følge rådet fra norske helsemyndigheter og blande pulveret i vannet når vannet holder 70 grader. 

Det kan finnes bakterier i pulveret og disse vil dø ved den temperaturen.

Næringsinnholdet vil allikevel være tilnærmet uendret ved blanding ved 70 grader. Det er først ved temperaturer opp mot 100 grader som kan ødelegge noe særlig av det. 

Skrevet

Du skal blande på 70 grader. Det er det som er rådene fra who og alt av helsemyndigheter. 

Anonymkode: d7f15...b91

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...