AnonymBruker Skrevet 8. desember 2020 #1 Skrevet 8. desember 2020 På helsenorge (feks) står det at pulveret må blandes på minst 70 grader for å unngå bakterier som kan være i melka. Men på pulverboksen står det at vannet skal kokes (selvfølgelig) og så avkjøles til 40 grader før pulveret has i for å ta vare på næringsinnholdet. hva skal en egentlig gjøre? Hva gjør dere? Anonymkode: 850d1...6a3
Sitronpai Skrevet 8. desember 2020 #2 Skrevet 8. desember 2020 Du bør følge rådet fra norske helsemyndigheter og blande pulveret i vannet når vannet holder 70 grader. Det kan finnes bakterier i pulveret og disse vil dø ved den temperaturen. Næringsinnholdet vil allikevel være tilnærmet uendret ved blanding ved 70 grader. Det er først ved temperaturer opp mot 100 grader som kan ødelegge noe særlig av det.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #3 Skrevet 9. desember 2020 Du skal blande på 70 grader. Det er det som er rådene fra who og alt av helsemyndigheter. Anonymkode: d7f15...b91
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå