Gå til innhold

Natron eller bakepulver i stedet for hornsalt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har tenkt å lage kakemenn i helgen for første gang. Har hørt det er utsolgt for hornsalt overalt og at det dessuten lukter helt jævlig. Har hørt av folk rundt meg at man kan bytte ut hornsalt med natron eller bakepulver. Stemmer dette? I så fall hvor mye burde man bruke da av bakepulveret eller natronen? Takk for innspill

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hornsaltet gjør at de får rett konsistens når de er stekt. Bakepulver gjør at sende vil heves, og natron brukes sammen med syrnet melk.  Så du kan evt lage kakemenn med kulturmelk f.eks, men hadde nok sjekket butikkene for hornsalt først og fremst. De kan tross alt ha fått inn igjen selv om du har hørt at det er utsolgt.

Anonymkode: 2b362...1eb

  • Liker 1
Skrevet
Sursøtsaus skrev (1 time siden):

Har tenkt å lage kakemenn i helgen for første gang. Har hørt det er utsolgt for hornsalt overalt og at det dessuten lukter helt jævlig. Har hørt av folk rundt meg at man kan bytte ut hornsalt med natron eller bakepulver. Stemmer dette? I så fall hvor mye burde man bruke da av bakepulveret eller natronen? Takk for innspill

Er det hvite kakemenn? Hvis du ikke vil bruke hornsalt, så bruk en oppskrift med bakepulver i stedet, f eks denne:https://bestemorsbeste.no/hvite-kakemenn-og-koner/

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...