AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #141 Skrevet 9. desember 2020 Dette er jo åpenbart en trolletråd. Anonymkode: 52307...2f0 2
Nattero Skrevet 9. desember 2020 #142 Skrevet 9. desember 2020 AnonymBruker skrev (37 minutter siden): 7 sider i en tråd som handler om kylling OG den er ryddet for brukerangrep!? Dere trenger å gå og ta julevasken 😅 Anonymkode: 53c83...a7e 🤣🤣 1
SamusAran Skrevet 9. desember 2020 #143 Skrevet 9. desember 2020 AnonymBruker skrev (53 minutter siden): jeg er sjokkert over toro. Kylling er kylling for meg. Og den er ikke oppskåret på forhånd. Anonymkode: c0a39...d19 AnonymBruker skrev (30 minutter siden): nå steker jeg andre halvdel av kyllingen. Anonymkode: c0a39...d19 Jeg tror nok du trenger litt mer opplæring i norsk, for det later til at det er i språkforståelsen sin det skorter. Jeg antar du har lært norsk i voksen alder? 3
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #144 Skrevet 9. desember 2020 Kylling i biter eller strimlet betyr da ferdig renset kylling. IKKE HEL KYLLING. Selv min gutt på 7 år forstår det når han lager middag 🙊 Hvordan klarer du å tolke at det er en hel kylling med bein osv. Da ville det så klart stått at du måtte rense kyllingen og ikke bare dele den opp 😅 Anonymkode: bbdb9...340 4
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #145 Skrevet 9. desember 2020 Ts skriver ikke hvilken pose det er snakk om, på 8 sider.. Klart dette er trolletråd. Kjedelig, for den var litt morsom i starten. Godt påkommet! Anonymkode: 46790...b94 5
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #146 Skrevet 9. desember 2020 jeg fikk utnyttet andre kyllingskrott, og dermed har en helkylling blitt fordelt på to måltider. Anonymkode: c0a39...d19
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #147 Skrevet 9. desember 2020 Pip pip... Anonymkode: be9d6...89b
jabx Skrevet 9. desember 2020 #148 Skrevet 9. desember 2020 AnonymBruker skrev (På 7.12.2020 den 18.17): ja, synes de bør skrive det bedre iallfall da, som: skjær i terningen den ferdig tilbredte kyllingen du har gjort ferdig, skjær i terninger, og legg den i gryta... Anonymkode: c0a39...d19 Oppskrifter er noe dritt. De skriver ting som "smak til med..." som om jeg som ikke bryr meg en døyt om matlaging vet hvor mye jeg skal ha i? På tide at oppskrifter skrives forståelig for folk som ikke er dødsopptatt av matlaging. 1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #149 Skrevet 9. desember 2020 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): jeg fikk utnyttet andre kyllingskrott, og dermed har en helkylling blitt fordelt på to måltider. Anonymkode: c0a39...d19 Skriver du alle disse innleggene med Google translate? Anonymkode: 38041...509
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #150 Skrevet 9. desember 2020 jabx skrev (11 minutter siden): Oppskrifter er noe dritt. De skriver ting som "smak til med..." som om jeg som ikke bryr meg en døyt om matlaging vet hvor mye jeg skal ha i? På tide at oppskrifter skrives forståelig for folk som ikke er dødsopptatt av matlaging. Dette er en Toro-pose. Anonymkode: 94534...ae1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #151 Skrevet 9. desember 2020 AnonymBruker skrev (På 7.12.2020 den 18.15): kan dem ikke skrive det bedre da? det gjelder posemat, som jeg blander i vann og fløte. Synes det er rart dem kun skriver legg den i panna og stek den der og legg den etterpå i gryta... og total tid på å lage posematen er 20 min... Anonymkode: c0a39...d19 Om du putter terninger av rå eller stekt eller grillet kylling i en gryte og koker i 20 minutt, ta, er smak og behag. Den er helt ok etter 20(!) minutts koking. Om du kapper terninger på 1 cm eller 5 cm er også helt uvesentlig. Kylling skal gjennomvarmes, ja. Men det tar ikke 20 minutter i en gryte. Gir du små terninger 5 min og store 10 så er du trygg. AnonymBruker skrev (På 7.12.2020 den 20.20): jeg tolker kylling, som hel kylling. Og hvorfor står det ikke kyllingfilet da? Anonymkode: c0a39...d19 Du kan da bruke hel kylling om du liker å kappe hele fjærkre i terninger. Null problem det. Du kan til og med kjøpe fisk ha i. Livet er vidunderlig fritt slik. Anonymkode: c7767...f19 3
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #152 Skrevet 9. desember 2020 AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Skriver du alle disse innleggene med Google translate? Anonymkode: 38041...509 Nei, med fri flyt fra mitt ordforråd. Anonymkode: c0a39...d19
Lillfrid Skrevet 9. desember 2020 #153 Skrevet 9. desember 2020 (endret) AnonymBruker skrev (På 2020-12-7 den 18.15): kan dem ikke skrive det bedre da? det gjelder posemat, som jeg blander i vann og fløte. Synes det er rart dem kun skriver legg den i panna og stek den der og legg den etterpå i gryta... og total tid på å lage posematen er 20 min... Anonymkode: c0a39...d19 . Endret 7. september 2021 av Lillfrid 1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2020 #154 Skrevet 9. desember 2020 Lillfrid skrev (56 minutter siden): Regner med det er Bali kyllinggryte du skal lage. Enkleste måten er å kjøpe en pakke kyllingkjøttdeig. Smelt 1 ss smør i en stekepanne på middels-høy varme. Legg kyllingkjøttdeigen oppi panna. Bruk en stekespade til å flytte rundt på kjøttet til alt er gjennomstekt (ingenting rosa). Hell pulveret fra posen oppi ei gryte. Tilsett vesken (vann + matfløte?) som angitt. Kok opp under opprøring. Slå ned på svak varme og la gryta småkoke i den tiden som er angitt. Så har du det ferdigstekte kjøttet oppi gryta det siste minuttet av koketiden. Server med kokt ris (følg anvisningen på pakken) og gjerne en salat. Pass på å vaske alt som har vært i kontakt med kylling godt. Ikke bruk samme kniv til kylling som salat uten å rengjøre ordentlig. Anonymkode: 8a56c...4df 2
Jodaneida Skrevet 10. desember 2020 #155 Skrevet 10. desember 2020 AnonymBruker skrev (23 timer siden): jeg er vant med at fisk og annet står i gram, og det står spesifikk også type kjøtt som benyttes. Men når det står kylling, så er det for en hel kylling som skal kjøpes. Anonymkode: c0a39...d19 Nei det betyr at du kan bruke akkurat hva du vil, av arten kylling. Dette er åpenbart en trolletråd. Du hopper galant over alle svarene
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #156 Skrevet 10. desember 2020 Jodaneida skrev (23 minutter siden): Nei det betyr at du kan bruke akkurat hva du vil, av arten kylling. Dette er åpenbart en trolletråd. Du hopper galant over alle svarene Det er nok en eller annen som har begynt på juleferien og kjeder seg, ja. Anonymkode: b4f05...29f
Mezzosoprena Skrevet 10. desember 2020 #157 Skrevet 10. desember 2020 TS - svar nå på om du skaffer en hel okse hvis det står storfekjøtt i oppskriften da!! 2
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #158 Skrevet 10. desember 2020 det står kylling, og da tolker jeg at evt. må dra til varmdisken på butikken å si jeg må ha kylling. Ser ikke annen løsning. Anonymkode: c0a39...d19
Gjest Tamsi Skrevet 10. desember 2020 #159 Skrevet 10. desember 2020 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): det står kylling, og da tolker jeg at evt. må dra til varmdisken på butikken å si jeg må ha kylling. Ser ikke annen løsning. Anonymkode: c0a39...d19 Ikke glem å overtolke til at du må dra til hønsehuset. Kylling kan bety bitteliten, gul hønebaby som går rundt med mammahønsene og piper. Kan være det er meningen å dele opp en hel kylling med nebb og føtter og alt. Det står vel ikke noe på pakken om å ta bort noe?
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #160 Skrevet 10. desember 2020 AnonymBruker skrev (47 minutter siden): det står kylling, og da tolker jeg at evt. må dra til varmdisken på butikken å si jeg må ha kylling. Ser ikke annen løsning. Anonymkode: c0a39...d19 Skal den være varm også nå? Fortell meg, kjøpte du en grillet kylling? Anonymkode: 94534...ae1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå