AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #1 Skrevet 7. desember 2020 betyr det bokstavelig at det er kylling, eller kan det være kyllingfilet eller kyllinglår man kan velge å bruke... Anonymkode: c0a39...d19 2
solmåneogstjerner Skrevet 7. desember 2020 #2 Skrevet 7. desember 2020 Du kan bruke det du har og dele det opp i ca 1-1,5 cm terninger 😊
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #3 Skrevet 7. desember 2020 Det står også sett kylling i panna etter at du har delt den... men skal den ikke tilberedes en god stund i panna om kyllingen er rå? Anonymkode: c0a39...d19
Muskath Skrevet 7. desember 2020 #4 Skrevet 7. desember 2020 Rå hel kylling må steke lenge og vel ja.
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #5 Skrevet 7. desember 2020 Kyllingfilet og kyllinglår er også kylling - det er deler av en hel kylling. Kylling må varmebehandles, ja. Anonymkode: ed282...672 6
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #6 Skrevet 7. desember 2020 Muskath skrev (Akkurat nå): Rå hel kylling må steke lenge og vel ja. kan dem ikke skrive det bedre da? det gjelder posemat, som jeg blander i vann og fløte. Synes det er rart dem kun skriver legg den i panna og stek den der og legg den etterpå i gryta... og total tid på å lage posematen er 20 min... Anonymkode: c0a39...d19
Muskath Skrevet 7. desember 2020 #7 Skrevet 7. desember 2020 Just now, AnonymBruker said: kan dem ikke skrive det bedre da? det gjelder posemat, som jeg blander i vann og fløte. Synes det er rart dem kun skriver legg den i panna og stek den der og legg den etterpå i gryta... og total tid på å lage posematen er 20 min... Anonymkode: c0a39...d19 Kanskje det er meningen at kyllingen du bruker skal være ferdig stekt.
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #8 Skrevet 7. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Kyllingfilet og kyllinglår er også kylling - det er deler av en hel kylling. Kylling må varmebehandles, ja. Anonymkode: ed282...672 det var jeg også kom til å tenke når jeg var i butikken, da jeg var veldig konkret med å finne en hel kylling... men tittelen: når du skal finne kylling går jo også på kyllingfilet og kyllinglår... men det er vel kylling som er mest mat i? Anonymkode: c0a39...d19
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #9 Skrevet 7. desember 2020 Muskath skrev (Akkurat nå): Kanskje det er meningen at kyllingen du bruker skal være ferdig stekt. ja, synes de bør skrive det bedre iallfall da, som: skjær i terningen den ferdig tilbredte kyllingen du har gjort ferdig, skjær i terninger, og legg den i gryta... Anonymkode: c0a39...d19
Muskath Skrevet 7. desember 2020 #10 Skrevet 7. desember 2020 Det er mye raskere å tilberede kjøtt fra kyllingfilet og lårfilet enn hel kylling. De mener antakelig at du skal steke kyllingfileter, kutte i terninger og ha i gryta. 3
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #11 Skrevet 7. desember 2020 Del den kyllingen du har i biter, stek den i en stekepanne og legg den i gryta for å koke med litt, hvor vanskelig er det? Anonymkode: 94534...ae1 27
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #12 Skrevet 7. desember 2020 Kjære vene, anbefaler ts å bruke litt tid på å lære seg grunnleggende matlaging. Med dette nivået er faren for matforgiftning høy. Anonymkode: 38041...509 25 1
Muskath Skrevet 7. desember 2020 #13 Skrevet 7. desember 2020 Just now, AnonymBruker said: Del den kyllingen du har i biter, stek den i en stekepanne og legg den i gryta for å koke med litt, hvor vanskelig er det? Anonymkode: 94534...ae1 Det er ikke alltid så enkelt det da når man har kjøpt en hel kylling .
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #14 Skrevet 7. desember 2020 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): det var jeg også kom til å tenke når jeg var i butikken, da jeg var veldig konkret med å finne en hel kylling... men tittelen: når du skal finne kylling går jo også på kyllingfilet og kyllinglår... men det er vel kylling som er mest mat i? Anonymkode: c0a39...d19 En hel kylling inneholder bein som du må skjære kjøttet løst fra. Hvor mange gram skal du ha? Velg en pakke etter vekt, betyr ikke noe hvilken del av kyllingen det er, men bryst er beinfritt og dermed enklere å tilberede. Anonymkode: 94534...ae1 2
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #15 Skrevet 7. desember 2020 Hvis det hadde stått svin, hadde du kjøpt en hel gris da? Anonymkode: 6735b...45b 37
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #16 Skrevet 7. desember 2020 Ser nå at du har kjøpt en hel kylling. Bare skjær av så mye kjøtt du skal ha, skjær det i biter. Varm smør eller det fettet du skal bruke i panna, men ikke så varmt at det ryker av det. Legg bitene i, ikke fyll hele panna, la dem få litt plass. Stek kyllingen i flere omganger istedenfor alt på en gang. Når den har fått en fin, lys brun overflate, legger du den sammen med det andre i gryta og koker den ferdig. Anonymkode: 94534...ae1 2
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #17 Skrevet 7. desember 2020 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Ser nå at du har kjøpt en hel kylling. Bare skjær av så mye kjøtt du skal ha, skjær det i biter. Varm smør eller det fettet du skal bruke i panna, men ikke så varmt at det ryker av det. Legg bitene i, ikke fyll hele panna, la dem få litt plass. Stek kyllingen i flere omganger istedenfor alt på en gang. Når den har fått en fin, lys brun overflate, legger du den sammen med det andre i gryta og koker den ferdig. Anonymkode: 94534...ae1 du mener det holder å brune rå kylling, og deretter legge den i gryta som kun behøver 20 minutter koketid, eller det står egentlig legge den i slutten av koketiden, så det høres ut som den kun trenger 5 minutter i mine ører. Holder det virkelig med rå kylling? Anonymkode: c0a39...d19
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #18 Skrevet 7. desember 2020 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Hvis det hadde stått svin, hadde du kjøpt en hel gris da? Anonymkode: 6735b...45b kylling er kylling... kylling er mindre enn gris, så det bør jo du forstå... Anonymkode: c0a39...d19
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #19 Skrevet 7. desember 2020 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): En hel kylling inneholder bein som du må skjære kjøttet løst fra. Hvor mange gram skal du ha? Velg en pakke etter vekt, betyr ikke noe hvilken del av kyllingen det er, men bryst er beinfritt og dermed enklere å tilberede. Anonymkode: 94534...ae1 men teknisk sett hvor lenge trenger kylling i være i ovn før den er ferdig, i butikk tror jeg dem har det i 45 minutter... så hvorfor står det på posematen så dårlig? Anonymkode: c0a39...d19
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #20 Skrevet 7. desember 2020 AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Kjære vene, anbefaler ts å bruke litt tid på å lære seg grunnleggende matlaging. Med dette nivået er faren for matforgiftning høy. Anonymkode: 38041...509 kan du forklare hvordan du gjør det med kyllingen når posematen sier det så dårlig? det står ingenting om en stekt kylling på forhånd. Anonymkode: c0a39...d19
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå