AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #1 Del Skrevet 6. desember 2020 Snakk om rundstykker, ikke grøt. Anonymkode: 1ec14...7fe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Østkantgutt1913 Skrevet 6. desember 2020 #2 Del Skrevet 6. desember 2020 Rundstykker, eggerøre med gressløk, spekeskinke , juice og en kopp med god te. Da koser jeg meg ihvertfall 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #3 Del Skrevet 6. desember 2020 Eggerøre Spekeskinke kald ribbe(rester) majones appelsinjuice oster rundstykker Anonymkode: 55ce1...dc0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 6. desember 2020 #4 Del Skrevet 6. desember 2020 Vi serverer alltid variert koldtbord til frokost og evt kvelds hele julen. Da har vi godt brød/rundstykker, 2-3 typer gode spekepølser, hjemmelaget sylte, spekeskinke, fenalår, juleskinke, hjemmelaget potetsalat, hjemmelaget rødbetesalat, hjemmelaget majones, røkelaks, eggerøre, forskjellige gode oster og julepostei. Storkoser oss like mye hver dag. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #5 Del Skrevet 6. desember 2020 Spekeskinke, røkt laks, sursild, ost, hamburgerrygg, leverpostei med bacon, majones, eggerøre, bacon. Agurk, tomat, paprika, sylteagurk. Juice og melk. Anonymkode: 20434...6c8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #6 Del Skrevet 6. desember 2020 Jeg er vant til kokt egg og røkelaks, ikke eggerøre. Liker loff og lefser til julefrokost Også ribberull, sylte, sennep, rødbeter, sylteagurk, vellagret edamer Anonymkode: d42c4...a85 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #7 Del Skrevet 6. desember 2020 Hun Ankara lengre oppe, har virkelig fått med det meste Lager det ikke selv, men har også fått servert eggost eller gome, som er litt mer til den søte tann. Jeg er vant til sild i ulike marinade og selvfølgelig en akevitt Anonymkode: 60ac8...8ac 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mollie Skrevet 7. desember 2020 #8 Del Skrevet 7. desember 2020 Arkana skrev (8 timer siden): Vi serverer alltid variert koldtbord til frokost og evt kvelds hele julen. Da har vi godt brød/rundstykker, 2-3 typer gode spekepølser, hjemmelaget sylte, spekeskinke, fenalår, juleskinke, hjemmelaget potetsalat, hjemmelaget rødbetesalat, hjemmelaget majones, røkelaks, eggerøre, forskjellige gode oster og julepostei. Storkoser oss like mye hver dag. Høres fantastisk godt ut😋 Vi har mye av det samme til frokost/lunsj i jula. Lager alltid eggesalat, har røkelaks, god ost, fenalår og spekeskinke, godt syltetøy, hjemmebakt julebrød og rundstykker. Og litt grønt og frukt. Ikke mye som slår de gode julefrokostene! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #9 Del Skrevet 7. desember 2020 For meg er sild viktig. Skjønner ikke at de som nevner alt mulig ikke nevner sild. Anonymkode: 77c74...3d3 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blåbærpai Skrevet 7. desember 2020 #10 Del Skrevet 7. desember 2020 Spekemat, gode oster, røket laks, eggerøre, kakao med kremdott, nystekte rundstykker. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 7. desember 2020 #11 Del Skrevet 7. desember 2020 Det er alltid tre typer sild, litt gode oster, sylte, lammerull, rester fra julemiddagen, syltetøy, grovt og fint julebrød. Vi har nedskalert på koldtbordet de siste årene har vi vært bare to eller tre stykker, tidligere hadde vi mer pålegg, nå har vi bare det vi vet blir spist. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Føsleguri Skrevet 7. desember 2020 #12 Del Skrevet 7. desember 2020 Det blir ikke julelunsj uten rakfisk og lefse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #13 Del Skrevet 7. desember 2020 Min faste liste; 2-3 typer brød og knekkebrød, samt julelefser kalde ribbestykker, lammerull, sylte, juleposdeig egengravet laks, julesild, rømmesild majones, grov sennep, remulade eggesalat, eggerøre agurk, cherrytomater, paprika sylteagurk, rødbeter og så varierer vi ved å lage/serverer ting som rødløkskompott, klementinmarmelade, pastrami, fritatta, quiche, vaffelhjerter, gode oster og selvfølgelig - god cider fra hardanger, og julekaffe. Har noen gjester ønske om en liten aquevitt til henter vi selvfølgelig flaska, men ikke noe vi velger selv. Anonymkode: 64503...c83 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #14 Del Skrevet 7. desember 2020 -Som regel ferskt brød på julaften til frokosten, og frosne rundstykker dagene butikken er stengt -Havrekjeks (hjemmelaget) -Ordentlig meierismør -Eggerøre -Rester fra julemiddagen, fenalår, rødkål, medisterkaker/vegisterkaker -Sennep -Lite ostefat -Druer og klementiner -Sild og et godt syltetøy -En god juice Anonymkode: dfab7...998 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alantia Skrevet 7. desember 2020 #15 Del Skrevet 7. desember 2020 Hos oss er det alltid rundstykker, gode oster, forskjellig kjøttpålegg fra slakteren, eggerøre og kokt egg, medisterkaker og ribbe fra julemiddagen og så lager mannen hvert år sin hjemmelagde skagenrøre og gravet laks ❤️ Av drikke har vi juicer, kakao og kaffe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 7. desember 2020 #16 Del Skrevet 7. desember 2020 AnonymBruker skrev (1 time siden): For meg er sild viktig. Skjønner ikke at de som nevner alt mulig ikke nevner sild. Anonymkode: 77c74...3d3 Det er så enkelt som at ingen i huset og ingen vi har invitert til jul liker sild. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #17 Del Skrevet 7. desember 2020 Trist uten sild! Vårt fulle julebrunsjbord består av: - Nybakte rundstykker (lyse og grove), dansk rugbrød og julekake med rosiner, dadler og fiken. Meierismør. - Ulike typer hjemmelaget sild. Jeg har pleid å lage rømmesild, karrysild med eple og bringebærsild. - Røkelaks fra Svanøy - Hjemmelaget rekesalat med egg og dill, laget av ferske reker kjøpt på lillejulaften eller julaften, og hjemmelaget majones. Må helst spises samme dag, holder maks til dagen etter. - Kokelår, dvs røkt og kokt lammelår - det beste julepålegget etter mitt syn - Lammerull, også helt obligatorisk julepålegg fra barndommen min. Kjøper nå ferdigkokt på Bondens marked, selv om den ikke er like god som mormors. - Sylte. - Eggerøre. - Rødbeter, majones, grove senneper (fransk og svensk). - Edamer, brunost og Stilton. - Multesyltetøy eller et annet godt syltetøy. - Kaffe og farris. - Klementiner og Hardangerkling til den siste kaffekoppen. Blir overmett bare av å skrive listen! Anonymkode: 08cc8...c7d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mollie Skrevet 7. desember 2020 #18 Del Skrevet 7. desember 2020 Kom på en ting til; lefseruller med røkelaks, kremost og rødløk😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #19 Del Skrevet 7. desember 2020 I jula slår jeg sammen frokost og lunch. Tar kanskje et par klementiner og en pepperkake til morrakaffen, og spiser heller et stort måltid litt utpå dagen 😊 Grovt brød og lefse, ribbe, sylte, hardkokt egg eller eggerøre, spekeskinke eller fenalår, røkt ørret og sursild + småtomater, oppskåret agurk og paprika er alltid på bordet her i jula. Anonymkode: 2eac0...967 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 8. desember 2020 #20 Del Skrevet 8. desember 2020 AnonymBruker skrev (På 7.12.2020 den 9.14): For meg er sild viktig. Skjønner ikke at de som nevner alt mulig ikke nevner sild. Anonymkode: 77c74...3d3 Ingen av oss som feirer sammen er glade i sild, så da velger vi heller kaldrøkt og varmrøkt laks i tillegg til peppermakrell og gjerne reker, kreps eller hummer, så fisk og skalldyr er til stede, bare ikke i form av sild. Ellers må vi ha *sylte *tunge *lammerull *bayonneskinke *juleskinke *leverpostei med bacon og sopp *kokt bacon *fenalår *spekeskinke *edamerost *fløtemysost *syltetøy *diverse grønt og frukt *meierismør *nystekte rundstykker *dansk rugbrød Jeg gleder meg nesten mer til julelunsj enn jeg gjør til julemiddagen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå