Gå til innhold

Fløtesaus skilte seg - Hvorfor?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde stekefett fra koteletter i pannen og hadde i fløte. Vel og merke var dette en langtidsholdbar kremfløte fra Tine. 
Men sausen skilte fra fettet. Er det fløten som ble brukt som var årsaken eller kan det var andre årsaker?

Anonymkode: 7d316...1dc

Skrevet

Melkeprodukter kan skille seg ved varme når de holder på å bli sure. 

Skrevet

Matfløte eller vanlig fløte? Vanlig kan vel ikke kokes for lenge uten at den sprekker. 

Anonymkode: a044f...ecb

Gjest Føsleguri
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Matfløte eller vanlig fløte? Vanlig kan vel ikke kokes for lenge uten at den sprekker. 

Anonymkode: a044f...ecb

Fra Melk.no

Kremfløte er fyldig og kan koke og reduseres uten at den sprekker. Ønsker du å knipe inn på fettet og kaloriene, kan du benytte matfløte. Matfløte finnes i to magrere varianter; 20% og 10% fett. Den kan brukes til supper, sauser og gryteretter.

Skrevet (endret)
Synne-Marie skrev (27 minutter siden):

Melkeprodukter kan skille seg ved varme når de holder på å bli sure. 

God holdbarhet på denne :)

AnonymBruker skrev (19 minutter siden):

Matfløte eller vanlig fløte? Vanlig kan vel ikke kokes for lenge uten at den sprekker. 

Anonymkode: a044f...ecb

Kremfløte. En ny type langtidsholbar kremfløte. 

Endret av lemoncake
Skrevet

Det er jeg som er TS. Var ikke meningen å være anonym da jeg la inn innlegget, men det går ikke å rette.

Uansett, så var det denne fløten vi brukte: 

 

 

684F5FBF-0188-467E-8613-DA06BFFA21F1.jpeg

Skrevet

Skilte seg fordi den ikke var fornøyd med forholdet! 😉😝

Anonymkode: 95939...909

  • Liker 4
Skrevet

Vil tro enten at du ikke fikk vispet inn fettet nok eller at fettet var altfor varmt da du helte den mest sannsynlig kalde fløten i. 

Anonymkode: f0c92...132

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...