AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #1 Skrevet 6. desember 2020 Hadde stekefett fra koteletter i pannen og hadde i fløte. Vel og merke var dette en langtidsholdbar kremfløte fra Tine. Men sausen skilte fra fettet. Er det fløten som ble brukt som var årsaken eller kan det var andre årsaker? Anonymkode: 7d316...1dc
Synne-Marie Skrevet 6. desember 2020 #2 Skrevet 6. desember 2020 Melkeprodukter kan skille seg ved varme når de holder på å bli sure.
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #3 Skrevet 6. desember 2020 Matfløte eller vanlig fløte? Vanlig kan vel ikke kokes for lenge uten at den sprekker. Anonymkode: a044f...ecb
Gjest Føsleguri Skrevet 6. desember 2020 #4 Skrevet 6. desember 2020 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Matfløte eller vanlig fløte? Vanlig kan vel ikke kokes for lenge uten at den sprekker. Anonymkode: a044f...ecb Fra Melk.no Kremfløte er fyldig og kan koke og reduseres uten at den sprekker. Ønsker du å knipe inn på fettet og kaloriene, kan du benytte matfløte. Matfløte finnes i to magrere varianter; 20% og 10% fett. Den kan brukes til supper, sauser og gryteretter.
lemoncake Skrevet 6. desember 2020 #5 Skrevet 6. desember 2020 (endret) Synne-Marie skrev (27 minutter siden): Melkeprodukter kan skille seg ved varme når de holder på å bli sure. God holdbarhet på denne AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Matfløte eller vanlig fløte? Vanlig kan vel ikke kokes for lenge uten at den sprekker. Anonymkode: a044f...ecb Kremfløte. En ny type langtidsholbar kremfløte. Endret 6. desember 2020 av lemoncake
lemoncake Skrevet 6. desember 2020 #6 Skrevet 6. desember 2020 Det er jeg som er TS. Var ikke meningen å være anonym da jeg la inn innlegget, men det går ikke å rette. Uansett, så var det denne fløten vi brukte:
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #7 Skrevet 7. desember 2020 Skilte seg fordi den ikke var fornøyd med forholdet! 😉😝 Anonymkode: 95939...909 4
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2020 #8 Skrevet 7. desember 2020 Vil tro enten at du ikke fikk vispet inn fettet nok eller at fettet var altfor varmt da du helte den mest sannsynlig kalde fløten i. Anonymkode: f0c92...132 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå