Gjest LoisLane Skrevet 7. august 2005 #1 Del Skrevet 7. august 2005 Skal lage råkost i dag, men er savner noen tips for å løfte den litt. Når jeg får den hos bestemoren min er det en nydelig syrlig dressing som jeg aldri får til selv. Hva har dere oppi råkosten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 7. august 2005 #2 Del Skrevet 7. august 2005 Jeg pleier å bruke revet hodekål, revet gulrot og revet kålrot, noen ganger også revet eple (røde epler). Noen ganger har jeg også i finsnittet purre. Som dressing bruker jeg som oftest olivenolje, eddik/sitronsaft, salt og pepper, gjerne med presset hvitløk og en dæsj Dijon-sennep i (det avhenger av hva jeg skal servere til, ikke alt som passer med hvitløk). Andre ganger bruker jeg majones og lettrømme (det blir litt mer som coleslaw). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesten Skrevet 7. august 2005 #3 Del Skrevet 7. august 2005 Skal lage råkost i dag, men er savner noen tips for å løfte den litt. Når jeg får den hos bestemoren min er det en nydelig syrlig dressing som jeg aldri får til selv. Hva har dere oppi råkosten? ← Jeg ser gjerne at du får oppskriften til dressingen og poster den her senere Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 7. august 2005 #4 Del Skrevet 7. august 2005 He-he... Bestemoren min tager hva hun haver, og du vil helst ikke se på kjøkkenet mens hun driver på... Men godt blir det! Tror hun sverger til laken fra sylteagurker bl.a. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå