AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #1 Skrevet 6. desember 2020 Jeg satt inn ribba for tidlig. Dog bare 40 min, men da vil den jo bli suuuuper kald til gjestene kommer. Er det noe jeg kan gjøre for å redde dette?! Den står på 200grader. Anonymkode: 025ac...93d
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #2 Skrevet 6. desember 2020 La den stå på lav temp. til det er tid for å ta den ut. 120 grader feks. Jeg pleier selv å langtidssteke ribba på 120 grader i 6-8 timer. Så det skal gå bra. Anonymkode: eff51...184 3
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #3 Skrevet 6. desember 2020 Har du satt inn ribba allerede? Det er jo tre uker for tidlig! Anonymkode: 01cf2...070 10
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #4 Skrevet 6. desember 2020 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): La den stå på lav temp. til det er tid for å ta den ut. 120 grader feks. Jeg pleier selv å langtidssteke ribba på 120 grader i 6-8 timer. Så det skal gå bra. Anonymkode: eff51...184 Steker du den da helt ferdig først, med svoren sprø osv? AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Har du satt inn ribba allerede? Det er jo tre uker for tidlig! Anonymkode: 01cf2...070 Ja, selvsagt, vi har alltid prøveribbe. Anonymkode: 025ac...93d
solmåneogstjerner Skrevet 6. desember 2020 #5 Skrevet 6. desember 2020 Ingen fare i det hele tatt. Skru ned til 100 grader. 😊
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #6 Skrevet 10. desember 2020 Husk at den skal hvile før du skjærer i den, i ca 20-30 min. Du kan også pakke den i aluminiumsfolie, da holder den seg varm. Anonymkode: 63b31...e45 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå