Gå til innhold

Ribbe krise - maten er ferdig for tidlig, hjelp!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg satt inn ribba for tidlig. :cry3:

Dog bare 40 min, men da vil den jo bli suuuuper kald til gjestene kommer. Er det noe jeg kan gjøre for å redde dette?! 

Den står på 200grader. 

Anonymkode: 025ac...93d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

La den stå på lav temp. til det er tid for å ta den ut. 120 grader feks. Jeg pleier selv å langtidssteke ribba på 120 grader i 6-8 timer. Så det skal gå bra. :) 

Anonymkode: eff51...184

  • Liker 3
Skrevet

Har du satt inn ribba allerede? Det er jo tre uker for tidlig!

Anonymkode: 01cf2...070

  • Liker 10
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

La den stå på lav temp. til det er tid for å ta den ut. 120 grader feks. Jeg pleier selv å langtidssteke ribba på 120 grader i 6-8 timer. Så det skal gå bra. :) 

Anonymkode: eff51...184

Steker du den da helt ferdig først, med svoren sprø osv? 

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Har du satt inn ribba allerede? Det er jo tre uker for tidlig!

Anonymkode: 01cf2...070

Ja, selvsagt, vi har alltid prøveribbe. 

Anonymkode: 025ac...93d

Skrevet

Ingen fare i det hele tatt. Skru ned til 100 grader. 😊

Skrevet

Husk at den skal hvile før du skjærer i den, i ca 20-30 min. Du kan også pakke den i aluminiumsfolie, da holder den seg varm. 

Anonymkode: 63b31...e45

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...