AnonymBruker Skrevet 5. desember 2020 #2 Skrevet 5. desember 2020 Bringebær har vi, med ferske/fryste bringebær for ekstra syrlighet Anonymkode: 9c3ad...3f1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2020 #3 Skrevet 5. desember 2020 Bringebær 😊 Anonymkode: 99e5b...a20
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2020 #4 Skrevet 5. desember 2020 Jeg foretrekker syrlige bringebær, men ville hatt en søt og en naturlig Anonymkode: 4a9c9...16f
skrue Skrevet 6. desember 2020 #5 Skrevet 6. desember 2020 Det er mye som fungerer fint. Her serveres det ofte med lun saus laget av kirsebærsyltetøy.
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #6 Skrevet 6. desember 2020 Jeg foretrekker kirsebær. Anonymkode: 97d85...4f7 1
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #7 Skrevet 6. desember 2020 Wow overtasket over at ingen sa jordbær, men da får jeg ta nederlaget og lage bringbær saus til i kveld 😂 Anonymkode: cedf5...d10
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #8 Skrevet 6. desember 2020 Solbær eller bringebær 😊 Synes jordbær blir altfor søtt. Anonymkode: ee134...ddf 2
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 6. desember 2020 #9 Skrevet 6. desember 2020 Bringebær, men det aller beste er kirsebær.
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #10 Skrevet 6. desember 2020 Bringebær. Jordbær blir litt tamt til riskrem. Anonymkode: 0b5b1...50c
Arkana Skrevet 6. desember 2020 #11 Skrevet 6. desember 2020 (endret) Jeg synes hjemmelaget bringebærsaus er best. Og sausen skal være kald. Riskrem er jo så søtt, så det er godt med en litt syrlig saus til. Perfekt kombinasjon. Endret 6. desember 2020 av Arkana 1
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #12 Skrevet 6. desember 2020 Bringebær er best ja Anonymkode: e0f17...27c
Leeloo Skrevet 6. desember 2020 #13 Skrevet 6. desember 2020 Bruker skogsbærblanding, liker at det er litt syrlig til den søte riskremen.
Rem Skrevet 6. desember 2020 #14 Skrevet 6. desember 2020 Jordbær! Bringebær blir syrlig, skal det være søtt, så skal det være søtt. Enten de ferdige boksene fra tine, eller hjemmelaga på norske Jordbær fra frysern 😊
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #15 Skrevet 6. desember 2020 Rørte jordbær, alltid! Hjemmelaget fra sommerens bær. Bruker ikke mye sukker i det, så det blir ikke typisk "sukkersøtt" som f.eks syltetøy. Vi pleier å servere bringebærsaus også, men det står tilnærmet urørt. Prøvde kirsebær et år, men det var ikke suksess. Anonymkode: 41f67...2db
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå