Gå til innhold

Jordbær eller bringbær saus til riskrem??


Anbefalte innlegg

Skrevet

?? 

Anonymkode: cedf5...d10

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bringebær har vi, med ferske/fryste bringebær for ekstra syrlighet

Anonymkode: 9c3ad...3f1

Skrevet

Bringebær 😊

Anonymkode: 99e5b...a20

Skrevet

Jeg foretrekker syrlige bringebær, men ville hatt en søt og en naturlig

Anonymkode: 4a9c9...16f

Skrevet

Det er mye som fungerer fint. Her serveres det ofte med lun saus laget av kirsebærsyltetøy.

Skrevet

Jeg foretrekker kirsebær. 

Anonymkode: 97d85...4f7

  • Liker 1
Skrevet

Wow overtasket over at ingen sa jordbær, men da får jeg ta nederlaget og lage bringbær saus til i kveld 😂

Anonymkode: cedf5...d10

Skrevet

Solbær eller bringebær 😊

Synes jordbær blir altfor søtt. 

Anonymkode: ee134...ddf

  • Liker 2
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Bringebær, men det aller beste er kirsebær. 

Skrevet

Bringebær. Jordbær blir litt tamt til riskrem.

Anonymkode: 0b5b1...50c

Skrevet (endret)

Jeg synes hjemmelaget bringebærsaus er best. Og sausen skal være kald. Riskrem er jo så søtt, så det er godt med en litt syrlig saus til. Perfekt kombinasjon.

Endret av Arkana
  • Liker 1
Skrevet

Bringebær er best ja

Anonymkode: e0f17...27c

Skrevet

Bruker skogsbærblanding, liker at det er litt syrlig til den søte riskremen. 

Skrevet

Jordbær! Bringebær blir syrlig, skal det være søtt, så skal det være søtt. Enten de ferdige boksene fra tine, eller hjemmelaga på norske Jordbær fra frysern 😊

Skrevet

Rørte jordbær, alltid! Hjemmelaget fra sommerens bær. Bruker ikke mye sukker i det, så det blir ikke typisk "sukkersøtt" som f.eks syltetøy. Vi pleier å servere bringebærsaus også, men det står tilnærmet urørt. Prøvde kirsebær et år, men det var ikke suksess.

Anonymkode: 41f67...2db

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...