Gå til innhold

Jordbær eller bringbær saus til riskrem??


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Bringebær har vi, med ferske/fryste bringebær for ekstra syrlighet

Anonymkode: 9c3ad...3f1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg foretrekker syrlige bringebær, men ville hatt en søt og en naturlig

Anonymkode: 4a9c9...16f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Wow overtasket over at ingen sa jordbær, men da får jeg ta nederlaget og lage bringbær saus til i kveld 😂

Anonymkode: cedf5...d10

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Solbær eller bringebær 😊

Synes jordbær blir altfor søtt. 

Anonymkode: ee134...ddf

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes hjemmelaget bringebærsaus er best. Og sausen skal være kald. Riskrem er jo så søtt, så det er godt med en litt syrlig saus til. Perfekt kombinasjon.

Endret av Arkana
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jordbær! Bringebær blir syrlig, skal det være søtt, så skal det være søtt. Enten de ferdige boksene fra tine, eller hjemmelaga på norske Jordbær fra frysern 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rørte jordbær, alltid! Hjemmelaget fra sommerens bær. Bruker ikke mye sukker i det, så det blir ikke typisk "sukkersøtt" som f.eks syltetøy. Vi pleier å servere bringebærsaus også, men det står tilnærmet urørt. Prøvde kirsebær et år, men det var ikke suksess.

Anonymkode: 41f67...2db

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...