AnonymBruker Skrevet 5. desember 2020 #1 Del Skrevet 5. desember 2020 ?? Anonymkode: cedf5...d10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2020 #2 Del Skrevet 5. desember 2020 Bringebær har vi, med ferske/fryste bringebær for ekstra syrlighet Anonymkode: 9c3ad...3f1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2020 #3 Del Skrevet 5. desember 2020 Bringebær 😊 Anonymkode: 99e5b...a20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2020 #4 Del Skrevet 5. desember 2020 Jeg foretrekker syrlige bringebær, men ville hatt en søt og en naturlig Anonymkode: 4a9c9...16f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 6. desember 2020 #5 Del Skrevet 6. desember 2020 Det er mye som fungerer fint. Her serveres det ofte med lun saus laget av kirsebærsyltetøy. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #6 Del Skrevet 6. desember 2020 Jeg foretrekker kirsebær. Anonymkode: 97d85...4f7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #7 Del Skrevet 6. desember 2020 Wow overtasket over at ingen sa jordbær, men da får jeg ta nederlaget og lage bringbær saus til i kveld 😂 Anonymkode: cedf5...d10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #8 Del Skrevet 6. desember 2020 Solbær eller bringebær 😊 Synes jordbær blir altfor søtt. Anonymkode: ee134...ddf 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 6. desember 2020 #9 Del Skrevet 6. desember 2020 Bringebær, men det aller beste er kirsebær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #10 Del Skrevet 6. desember 2020 Bringebær. Jordbær blir litt tamt til riskrem. Anonymkode: 0b5b1...50c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 6. desember 2020 #11 Del Skrevet 6. desember 2020 (endret) Jeg synes hjemmelaget bringebærsaus er best. Og sausen skal være kald. Riskrem er jo så søtt, så det er godt med en litt syrlig saus til. Perfekt kombinasjon. Endret 6. desember 2020 av Arkana 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #12 Del Skrevet 6. desember 2020 Bringebær er best ja Anonymkode: e0f17...27c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leeloo Skrevet 6. desember 2020 #13 Del Skrevet 6. desember 2020 Bruker skogsbærblanding, liker at det er litt syrlig til den søte riskremen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rem Skrevet 6. desember 2020 #14 Del Skrevet 6. desember 2020 Jordbær! Bringebær blir syrlig, skal det være søtt, så skal det være søtt. Enten de ferdige boksene fra tine, eller hjemmelaga på norske Jordbær fra frysern 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2020 #15 Del Skrevet 6. desember 2020 Rørte jordbær, alltid! Hjemmelaget fra sommerens bær. Bruker ikke mye sukker i det, så det blir ikke typisk "sukkersøtt" som f.eks syltetøy. Vi pleier å servere bringebærsaus også, men det står tilnærmet urørt. Prøvde kirsebær et år, men det var ikke suksess. Anonymkode: 41f67...2db Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå