Amatariel Skrevet 4. desember 2020 #1 Skrevet 4. desember 2020 Innimellom skal man koke ting opp til en viss antall grader. F.eks vakuumpakket biff eller salt karamell-fyll. Sistnevnte skal koke opp til 115 grader. Hvordan måler jeg det..?? Jeg har en gradermåler som jeg pleier å stikke inn i kjøttstek i ovnen, men den er umulig å holde rolig i en kasserolle mens man rører 🙄 faller stadig oppi kasserollen, og er sykt varmt å holde på med og ikke så lysten på å brenne meg. Finnes kanskje et måleinstrument som er beregnet til dette formålet..?
Sjela Skrevet 4. desember 2020 #2 Skrevet 4. desember 2020 Se etter et sukkertermometer de er gjerne litt bredere og holder seg bedre på plass i kjelen. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå