AnonymBruker Skrevet 2. desember 2020 #1 Skrevet 2. desember 2020 Noen som vet hva jeg skal gjøre? Pepperkakehuset blir mykt og synker litt sammen etter å ha stått en uke. Kjøper ferdig til montering. Fryktelig irriterende, for det er perfekt satt sammen og så «forfaller det» fort. Anonymkode: 1d618...53a
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2020 #2 Skrevet 2. desember 2020 Du må bruke mindre veske i melisglasuren, da denne trekker inn i pepperkaken. Evt bruk mindre melisglasur. Anonymkode: c4072...d94 1
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2020 #3 Skrevet 2. desember 2020 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Du må bruke mindre veske i melisglasuren, da denne trekker inn i pepperkaken. Evt bruk mindre melisglasur. Anonymkode: c4072...d94 Jeg har brukt smeltet sukker 😅 Anonymkode: 1d618...53a
Brunhilde Skrevet 2. desember 2020 #4 Skrevet 2. desember 2020 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Jeg har brukt smeltet sukker 😅 Anonymkode: 1d618...53a Har du ikke pyntet med melisglasur heller? Det er lurt å lage den med eggehvite i stedet for vann, men det har du kanskje gjort?
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2020 #5 Skrevet 3. desember 2020 Har du satt pepperkakehuset i nærheten av planter? Vi gjorde den feilen å sette det nær en julestjerne (altså blomsten, ikke sånn som lyser :p) Da ble det helt mykt og ramlet sammen over natten. Planter "puster" og gir fra seg fukt, som får pepperkaker til å bli myke. Så pass på hvor du setter det, at det ikke er noe som avgir fukt i nærheten. Ikke sett det for nært et vindu (temperaturforskjellen mellom kaldt glass/varmt inne gir kondens), ikke nært planter, osv. Anonymkode: 6c44b...2d7 1
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2020 #6 Skrevet 3. desember 2020 Takk for svar. Jeg bruker melis glasur med eggehvite og litt sitron oppi til å pynte med . Kanskje det er fordi det har stått på kjøkken benken? At det er kommet litt damp/fukt til av matlaging ? Anonymkode: 1d618...53a
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2020 #7 Skrevet 3. desember 2020 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Takk for svar. Jeg bruker melis glasur med eggehvite og litt sitron oppi til å pynte med . Kanskje det er fordi det har stått på kjøkken benken? At det er kommet litt damp/fukt til av matlaging ? Anonymkode: 1d618...53a Det skal du ikke se bortifra. Vi pleier forøvrig også å bruke melisglasur til å pynte med, og det har aldri vært noe problem. Men damp og kjøkkenos kan derimot være en synder. Vi setter vårt i stuen, godt unna plantene og vinduene nå, og da går det fint. Både med kjøpehuset (hos ho bestemor), og hjemmelaget. Anonymkode: 6c44b...2d7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå