Gjest synseren Skrevet 6. august 2005 #1 Skrevet 6. august 2005 Er det noen som har tips til hvordan jeg kan tilberede maiskolber?
Arkana Skrevet 6. august 2005 #2 Skrevet 6. august 2005 Jeg synes de er best helt enkelt kokt eller grillet (om sommeren) med smør, salt og pepper. Kryddersmør gir en ekstra smak, jeg synes det er særlig godt med kryddersmør med masse chili og urter. Ellers har jeg funnet en oppskrift som høres spennende og litt annerledes ut. Bland sammen 2 hakkede løk, 2 hvitløksfedd, 4 ss limesaft, 2 ss mørk sirup, 2 ss soyasaus, 2 ss hakket ingefær, 2 chilipepper, ½ ts kanel, ¼ ts allehånde og ¼ ts muskat i hurtigmikser. Legg 6 maiskolber på hvert sitt flak aluminiumsfolie, fordel sausen over og pakk sammen. Grill (eller stek i ovnen) 15-20 minutter.
Thomasine Skrevet 7. august 2005 #3 Skrevet 7. august 2005 Jeg liker mine maiskolber best kokt, med margarin/smør på og nykvernet salt... I år har jeg funnet ut at grillet ikke er like godt...
Gjest LoisLane Skrevet 7. august 2005 #6 Skrevet 7. august 2005 jeg jukser og tar dem i mikro'n. Skal bare ha salt og smør på. I tidligere dager var gastromat en favoritt.
Kristin Skrevet 7. august 2005 #7 Skrevet 7. august 2005 Enig! De må være kokt med salt og smør på ← ..... og nykvernet pepper!
-Fisken- Skrevet 7. august 2005 #8 Skrevet 7. august 2005 Enig! De må være kokt med salt og smør på ←
Gjest synseren Skrevet 7. august 2005 #9 Skrevet 7. august 2005 Takk for gode tips. Setter pris på det!
Pasha Skrevet 7. august 2005 #10 Skrevet 7. august 2005 bruk hvitløkssmør i steden for vanlig smør går også fint ann.. blir namnam det
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå