AnonymBruker Skrevet 30. november 2020 #1 Skrevet 30. november 2020 Har veldig lyst på kalkun, men har aldri prøvd å langtids steke eks.. hva med stuffing ? / saus ? Anonymkode: 220e3...c29 1
AnonymBruker Skrevet 30. november 2020 #2 Skrevet 30. november 2020 Oppskrift og oppskrift. For å unngå tørr kalkun må du ha en stor kalkun. Minst 6kg, helst større. Stek den 30 min per kg + 30 min til. smør den med smeltet smør med pepper i hver halvtime. Vi bruker ikke stuffing. Lager saus på krafta som samler seg i bunnen av stekebrettet. Anonymkode: 07b36...33a 1
AnonymBruker Skrevet 30. november 2020 #3 Skrevet 30. november 2020 Brun saus med sjyen fra kalkunen. Waldorfsalat til, bruker oppskrift fra Trines matblogg. Anonymkode: 678a4...f76 2
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2020 #4 Skrevet 1. desember 2020 Alt kjøtt liker langtidssteking, kalkun blir fort tørt og kan med fordel stekes på den måten. Så crisper en bare skinnet på slutten (eller bruker smørebrenner...) Jeg lager stuffing med loff, selleri, løk og svisker. Koker saus på basis av kraft fra innmaten sammen med litt portvin og løk, tror det er litt sterk kaffe og ripsgele i sausen også. Husker ikke alt i hodet. Anonymkode: e4bb9...c88 2
Pappi Skrevet 1. desember 2020 #5 Skrevet 1. desember 2020 Brimis gamle oppskrift hvor man stykker opp kalkunen før steking gir veldig god kalkun, men ikke like presentasjonsvennlig som helstekt selvfølgelig. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå