AnonymBruker Skrevet 29. november 2020 #1 Del Skrevet 29. november 2020 Jeg har aldri laget oksestek før, men ser det er tilbud på det nå. Jeg er alene og ser ikke for meg at jeg kommer til å ovnssteke en hel stek. Hvordan funker det å dele opp og steke som biff i panne? Og fryse ned det jeg ikke steker? Anonymkode: e497b...3bd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. november 2020 #2 Del Skrevet 29. november 2020 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Jeg har aldri laget oksestek før, men ser det er tilbud på det nå. Jeg er alene og ser ikke for meg at jeg kommer til å ovnssteke en hel stek. Hvordan funker det å dele opp og steke som biff i panne? Og fryse ned det jeg ikke steker? Anonymkode: e497b...3bd Det funker som oftest helt fint. Biff er jo bare oppskåret kjøtt. Anonymkode: 913c7...d53 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. november 2020 #3 Del Skrevet 29. november 2020 Det funker, men det er en grunn for at folk flest ikke gjør det. Oksestek er seigere kjøtt en stykker man vanligvis bruker til biff. Men gjør du noen triks med den kan den bli like mør som en god entrecôte. Mos fersk ananas og legg kjøttet i det i MAX en time: Anonymkode: 121bd...c9e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. november 2020 #4 Del Skrevet 30. november 2020 Om du liker seige skosåler, kjør på! Om ikke: kjøp indrefilet, ytrefilet, entrecote, mørbrad, eller til nød flatbiff. Oksestek er ikke biff, den er beregnet for å langtidsstekes på svak varme for å bli mør. For lvrig: kjøp norsk kjøtt! Oksestek på tilbud er sjelden norsk! Men om du er konfortabel med at kjøttet som er slaktet blandt fluer og kakerlakker er fullt av vann og antibiotika, kjøp gjerne utenlandsk for all del... Anonymkode: 1ee98...dc1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jytte Skrevet 30. november 2020 #5 Del Skrevet 30. november 2020 Ville langtidstekt den, avkjølt og skjært opp i skriver, deretter i fryseren. Bruk krafta til å lage en god saus, den kan du også fryse ned. Tines opp og varmes lett i saus eller romtemperert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå