Gå til innhold

Kransekakestenger


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det står alle oppskrifter at man skal bruke eggehvite, bland/elt inn eggehviter

Betyr dette at egghvitene ikke skal vispes først?

Anonymkode: 4f1b2...7c3

Skrevet

Ja. De skal ikke vispes først.

Anonymkode: 604f4...78d

Skrevet

Det spiller ingen rolle. Du kan godt vispe de litt med en gaffel først, men det har ikke noe å si. 

Hvis du mener om man skal stivpiske eggehvitene først, så nei. Da får du mye luft i kransekakemassen og da kan de sprekke ved steking. 

Skrevet

Takk for svar! 

Lurte på en ting til vedr kransekakestengene, jeg har en slik manuel kvern, men den har 2 metallspoler, en som vil gi helt fint mandelmel, og en annen litt grovere type spole.

Skal mandlene være helt fint kvernet, eller noe grovere?

Anonymkode: 4f1b2...7c3

Skrevet
1 hour ago, AnonymBruker said:

Takk for svar! 

Lurte på en ting til vedr kransekakestengene, jeg har en slik manuel kvern, men den har 2 metallspoler, en som vil gi helt fint mandelmel, og en annen litt grovere type spole.

Skal mandlene være helt fint kvernet, eller noe grovere?

Anonymkode: 4f1b2...7c3

Det bestemmer du selv. Jeg foretrekker en noe grovere marsipan enn vanlig for kransekake. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...