AnonymBruker Skrevet 27. november 2020 #1 Skrevet 27. november 2020 Hvilken syrnet melk liker du best? Anonymkode: cbe12...aba
AnonymBruker Skrevet 27. november 2020 #2 Skrevet 27. november 2020 Noe som kalles file i nord norge og long mjolk i sverige. Tror ikke du får kjøpt det i norge lengre. Oldemor lagde det fra bunnen av og brukte pinguicula vulgaris (tettegras) for å få dette til. Mormor og morfar lager denne enda men vet ikke hvordan de gjør det. Anonymkode: a0121...e20 1
AnonymBruker Skrevet 27. november 2020 #4 Skrevet 27. november 2020 Økologisk Cultura, men den har de ikke lenger.. Anonymkode: 0b772...717
AnonymBruker Skrevet 27. november 2020 #5 Skrevet 27. november 2020 Kefir her også. Anonymkode: c05b3...b9a 1
Hunter7 Skrevet 28. november 2020 #7 Skrevet 28. november 2020 (endret) Ayran og lassi Til a0121...e20 over her ang. file: Slik lages det: https://norsktradisjonsmat.no/oppskrift/tettemelk Mer om tettegress: https://www.datsja.no/blogg/2017/3/25/tettegress-planten-som-gjr-melk-holdbar Endret 28. november 2020 av Hunter7 Tilføyelse 1
AnonymBruker Skrevet 28. november 2020 #8 Skrevet 28. november 2020 Kulturmelk ☺️ Anonymkode: 6cc9c...ef7
AnonymBruker Skrevet 29. november 2020 #9 Skrevet 29. november 2020 Kefir og kulturmelk Anonymkode: ee140...549
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå