Gå til innhold

Lammefrikassé av pinnekjøttrester?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har igjen ganske mye kjøtt fra søndagens pinnekjøttmiddag, plukket av beinene. Tenkte å kanskje lage lammefrikassé av restene i dag. Hvor lang koketid må jeg beregne? 

Anonymkode: 193ef...dc2

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg vet ikke hvordan det blir med pinnekjøtt i lammefrikassé; tror jeg heller hadde laget bondesos, altså brun saus med pinnekjøtt i.

Koketid: Kjøttet er jo ferdigkokt, så koketiden beregnes utifra det andre du har oppi frikasséen.

Anonymkode: b376f...1b7

  • Liker 1
Skrevet

Frikassé av pinnekjøtt høres litt mjæææ ut, syns jeg. 

Hva med ertesuppe? 😊 

 

  • Liker 1
Skrevet

Pinnekjøtt er kjempegodt i lapskaus. 

Men om du vil bruke det i frikassé, er det sikkert godt det også. Som nevnt er jo kjøttet kokt, så det trenger du jo bare å ha oppi nok til at det blir gjennomvarmt. 

Anonymkode: f1036...a92

  • Liker 1
Skrevet

Takk for tips! 😃

Anonymkode: 193ef...dc2

Skrevet

Kan forøvrig også anbefale pinnekjøtt på pizza :) Hvit pizza med pinnekjøtt? Nammenamm!

Anonymkode: f1036...a92

Skrevet

Pinnekjøtt i pannekaker istedet for bacon er også godt. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...